Neda Ukraden je jednom bila stoperka: Kamiondžija je odvezao na nastup

28.12.2021

15:43

0

Pevačica se prisetila anagdote kada je trebalo da peva na jednoj maturskoj proslavi

Neda Ukraden je jednom bila stoperka: Kamiondžija je odvezao na nastup
dm_sat_ng_24112021_0031 - Copyright G.G./ATAImages

Popularnost pevačice Nede Ukraden već pet punih decenija ne jenjava. Svoju karijeru počela je u Virovitici, gde je imala prvi profesionalni koncert, a pevačica se prisetila anegdote koja se desila tada, kada je bila pozvana da nastupi na jednoj maturskoj proslavi.

24sedam
Neda Ukraden

- Bila je jedna maturska proslava i pozvali su me da pevam. Ja sam tada živela u Sarajevu i krenula sam vozom. Trebalo je da presednem u Zagrebu na autobus, ali voz je naravno, kasnio i autobus je otišao. Ja sam onda stopirala i došla kamionom. To je moje prvo profesionalno pevačko iskustvo - ispričala je Neda Ukraden u emisiji „Nikad nije kasno”. 

Neda je nedavno otkrila i da bi volela da zaboravi ovu godinu koja joj je kao i brojnim kolegama provela u neizvesnosti i iščekivanju boljeg sutra. 

G.G./ATAImages
Neda Ukraden

- Želim samo da mi bude porodica srećna i zdrava, da budemo zajedno u neko boljem okruženju i raspoloženju, da i kod nas i u svetu prestane pandemija i ograničenja, da više putujemo, da više pevamo i da se družimo, jednostavno, da se radujemo životu kako smo i navikli - kazala je pevačica.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike