Neda Ukraden otvoreno o vezi sa Mokom Slavnićem! Poznanstvo se desilo još početkom juna: Pevačica sve objasnila!

23.12.2021

16:42

3

Pošto je košarkaška legenda viđena na promociji njenog albuma, šuškalo se kako su ubrzo sevnule i varnice...

Neda Ukraden otvoreno o vezi sa Mokom Slavnićem! Poznanstvo se desilo još početkom juna: Pevačica sve objasnila!
dm_sat_ng_24112021_0029 - Copyright G.G./ATAImages

Neda Ukraden i čuveni Zoran Moka Slavnić, ekscentrični genije - kako su ga svojevremeno nazivali Španci, upoznali su se na nesvakidašnji način.

Nakon jednog televizijskog gostovanja tokom kog je otkrila da je za nju savršeni tip muškarca šarmantan, obrazovan i zabavan čovek, usledio je poziv na koji, inače, nije ni računala. U pitanju je, prema navodima domaćih medija, bio Moka, u javnosti osim kao košarkaška legenda poznat i kao beogradski šmeker, mangup koji je osvajao najlepše žene, a Neda je, piše dalje „Kurir", bila oduševljena. Poznanstvo se dogodilo u junu, pošto ga je pozvala na promociju novog albuma. Slavnić je prihvatio poziv i došao da je ispoštuje.

Od tada se šuška da su sevnule i varnice -  zajedno su otpevali njen veliki hit „Zora je", a to je oduševilo sve prisutne.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Dok su oni, zatim, navodno uživali po prestoničkim restoranima, pričalo se kako među njima ima i nečeg jačeg od prijateljstva. Jedan sagovornik pomenutih medija, sa druge strane, naglasio je kako Slavnić već četiri meseca ne živi sa suprugom, a i Neda je odavno slobodna žena.

„Možda mi nagoveštavate nešto, za Novu godinu?"

- Uz sve poštovanje naše cenjene nekadašnje košarkaške legende gospodina Slavnića, mogu da kažem da mi nismo u vezi, a možda mi vi nagoveštavate nešto za Novu godinu. On je jako simpatičan i drag čovek, pretpostavljam i ja njemu. To je sve što mogu da vam kažem - izjavila je s osmehom Neda na tu temu „Kuriru", a i Slavnić nije imao šta da doda.

- Nema veze sa emotivnim životom. Bio sam počastvovan da budem na Nedinoj promociji novog CD-a. Neda me je pozvala i tu se završava svaki naš dalji kontakt. Ovu izjavu dajem zbog Nede, da njoj ne bude narušen bilo koji emotivni status ako je u njemu - naglasio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike