Pakao Nede Ukraden: Ulagala je milione u nekretnine, a onda umalo sve izgubila!

19.12.2021

15:03

1

Pevačica je mislila da treba da ulaže u budućnost, ali ju je realnost demantovala

Pakao Nede Ukraden: Ulagala je milione u nekretnine, a onda umalo sve izgubila!
novogodišnji program (33) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Neda Ukraden je na sceni dugi niz godina, ima zavidnu karijeru i velike hitove, a samim tim je dosta zarađivala. Kako je otkrila, ona je na početku karijere mnogo ulagala u nekretnine, ali je nažalost umalo sve izgubila.

G.G./ATAImages
 

Kako je otkrila, skoro sve što je imala je opljačkano i uništeno.

- Ja kao jedna od najuspešnijih i najbogatijih pevača bivše Jugoslavije. Bila sam vredna i mnogo popularna. Zarađivalo se i od ploča i od koncerata i uložim u nekretnine. Uložila sam u tri stana u Sarajevu, četiri poslovna prostora, kuća u Imotskom, kuća na moru... Ostala je samo kuća na moru i umalo mi i ona ne ode. Ovo sve ostalo opljačkano, uništeno i devastirano. Što znači u se i gledaj u budućnost i da uživaš u svakom danu. Sve što misliš da si se ušuškao i osigurao, puj pike ne važi. Naravoučenije, bilo, desilo se, ništa nisam mogla da promenim - rekla je Neda Ukraden u "Magazinu In".

G.G./ATAImages
 

Kako je nedavno otkrila za 24sedam, ona će ovu godinu pokušati što pre da zaboravi.

- Prethodnu ću kao i svi pokušati što pre da zaboravim, ali eto... Pamtiću je po izlasku albuma koji se uprkos svim tim nekim okolnostima našao na policama sa 13 pesama. Sve drugo, da budemo zdravi, na okupu, porodica i da se taj život koliko je moguće normalno odvija - počela je Neda, pa dodala da njenu knjigu možemo očekivati na proleće.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike