Tanja Savić objasnila kako suprug Dušan okreće sinove protiv nje: On i ne razmišlja o psihičkim posledicama!

01.11.2020

09:42 >> 09:45

0

Autor: M. Gudžulić

Izvor: Magazin In

Pevačica je zabrinuta za Maksima i Đorđa jer im otac, prema njenim rečima, truje mozak

Tanja Savić objasnila kako suprug Dušan okreće sinove protiv nje: On i ne razmišlja o psihičkim posledicama!
Tanja Savić ATAImages/Antonio Ahel

Tanja Savić u iskrenoj ispovesti pred kamerama emisije ,,Magazin In”, objasnila je na koji joj je tačno način suprug Dušan Jovančević napravio pakao od života, kada je sa sinovima Maksimom i Đorđem bez njenog znanja otišao u Australiju. Inače, on je tom prilikom uzeo i dosta pevačicinog novca, koji i dalje troši, pa čak i ne dozvoljava gazdama diskoteka da uplaćuju njoj na račun, već njemu. Stavljao ih je, kaže, oko nogu.

– Meni je bitno samo kako on deci truje mozak. Čula sam se sa decom, ali su se oni mnogo promenili, mnogo žale tatu: ,,Tata će da dobije rak zbog tebe, tata će da umre zbog tebe”, govori im: ,,Mama ima dečka, vaša mama ima novog momka”… Ja spavam sa svojom sestrom sedam meseci. Moja deca znaju kakva je njihova majka – ispričala je Tanja, pa dodala da je Dušan, kada je krenuo iz zemlje sa decom, uzeo i svu njenu ušteđevinu koju je skupljala za stan.

Tanja Savić i Dušan Jovančević ATAImages /Antonio Ahel

– Sve sam predala ministarstvu, oni imaju kontakt sa srpskim konzulatom u Australiji, imam svog advokata u Australiji, ona je žena, baš sam tražila ženu, ona je sve predala. Predala sam da on ne vodi računa o deci, da ne razmišlja o njihovim psihičkim posledicama, za njega je roditeljstvo što su čisti, oprani, nahranjeni, kupio im je ,,Mek”, baba neće da kuva. Čekam datum suđenja koje će biti u Australiji, to može da bude i bez mene zbog kovida. Sve smo predali što smo mogli, bio je problem kovid jer je sve usporeno. Sudi se o tome kome će deca da pripadnu. Deca imaju dvojno državljanstvo, ja nemam, imam permanent vizu skoro pa kao da sam državljanin. Ja sam htela da idem tamo, ali su mi stalno otkazivali letove i sledeći let je bio u novembru, ja nisam mogla da čekam, ovde radim, ali imam i neke dugove, stvarno moram da se borim, imam i advokate da plaćam, haos mi je napravio. On još troši moj novac, odneo je sav keš. Ovakva budala se više ne rađa. On je uzeo decu, ali je uzeo i pare. Sa 10 hiljada evra smeš da izađeš iz naše zemlje, a on je odneo preko 150 hiljada evra. Stavljao ih je oko nogu, ne znam gde je sve gurao. On je tražio i od gazdi diskoteka da ne uplaćuju meni na račun, već njemu u Australiji – istakla je pevačica.

Kada je njihova ljubavna priča počela, od Tanje nije bilo srećnije…

– To je bilo prelepo, ja sam mislila da je mene sam Bog pogledao. Ljubav na prvi pogled, ludilo, odmah se osetila hemija, odmah smo pravili decu bukvalno. Sve je bilo idealno, ja nikad nisam doživela takvu ljubav, imala sam 23 godine, mlada i naivna. Mi kad smo se upoznali, to je bilo toliko lepo, ja to ne mogu da opišem, ali shvatila sam da je sve bila iluzija. Ja sam stalno tražila taj naš prvi period veze, ali od toga nema ništa.

Pročitajte još:

Tanja Savić zaplakala, agonija traje već mesecima: Dušan je govorio deci da želim da umru od korone u Srbiji

Tanja Savić otkrila šta joj je Dušan pričao kad ju je zvao: Tad sam sebi rekla „Nećeš više da plačeš, sad ćeš da se boriš”!

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti