Hana Huljić i Petar Grašo danas „staju na ludi kamen"! Pevač će imati dva kuma, a poznato i ko će da mu peva

19.02.2022

12:03

0

Venčanje će se odviti u crkvi Svetog Franje u Splitu

Hana Huljić i Petar Grašo danas „staju na ludi kamen"! Pevač će imati dva kuma, a poznato i ko će da mu peva
hana grašo - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images/Printscreen/YouTube/HanaWho

Pevač Petar Grašo i njegova 14 godina mlađa izabranica Hana Huljić danas će se jedno drugom zavetovati na večnu ljubav u crkvi Svetog Franje u Splitu, piše „Gloria.hr". Par je organizovao intimno slavlje samo za najužu rodbinu i kumove, te najbliže prijatelje.

Hana je za kumu uzela, prema tamošnjim napisima, prijataljicu Domenicu Žuvelu, dok će pevač imati dva kuma - u pitanju su košarkaš Dino Rađa i slovenački ugostitelj, šef i somelijer Tomaž Kavčić.

Zvanice će, zajedno s mladencima, zabavljati pevačica Jelena Rozga.

 

 

- Pevala bih svakome od svojih prijatelja na venčanju - rekla je za pomenute medije na promociji albuma „Dva života” Saše Matića u Smaragdnoj dvorani jednog zagrebačkog hotela.

O odevnoj kombinaciji za tu priliku, kao i samom venčanju, međutim, nije htela da priča.

- Čim sam saznala srećne vesti, sve lepe želje sam uputila mladencima lično, te ih nema potrebe prepričavati - kratko je rekla ona, koja, prema daljim navodima, zasigurno neće biti i jedina koja će se latiti mikrofona.

 

 

Grašo i Kovačić

Pevač i ugostitelj su, inače, dugogodišnji prijatelji, a Kavčić mu je jedno vreme bio i mentor, prenose mediji. Petar je, a druge strane, Tomažu kumovao, kad se on ženio. Poznaju se više od 10 godina - otkako je pevač maštao o ugostiteljskoj karijeri i sa roditeljima Snježanom i Zoranom vodio nekadašnji porodični restoran, gde će biti održana svadbena večera.

Venčanica

Huljićeva naslednica nosiće haljinu splitskog dizajnera. Venčanica je, prema njegovim rečima, jednostavna, svakako elegantna i pristaje joj kao salivena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike