"Postali smo hrvatski Megan i Hari": Petar Grašo o budućoj supruzi, bebi i tastu Tončiju Huljiću

14.02.2022

22:08

0

Pevač večeras ima nastup u prestonici, a pre toga je razgovarao sa medijima

"Postali smo hrvatski Megan i Hari": Petar Grašo o budućoj supruzi, bebi i tastu Tončiju Huljiću
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Petar Grašo je godinama na sceni, a njegov privatni život se tek u poslednje vreme prati kao nikada do sada. Razlog tome je što je uplovio u vezu sa dosta mlađom Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića, sa kojom čeka bebu.

On je medijima otkrio da li se priprema za bebu, kakva je Hana kao trudnica, ali i da li je njena porodica zadovoljna zetom.

- Još nisam postao otac, videću kada se to dogodi. Ja volim decu, sad kad dođe moje dete nadam se da ću pružiti njemu ljubav kao što su i meni pružili - rekao je on, te otkrio da poklon za Dan zaljubljenih nije dobio.

Instagram_hana.huljic/Antonio Ahel/ATA Images
 

- Nisam dobio nikakav poklon, bio sam u hotelskoj sobi i pripremao se za nastup. Ja sam srećan iskreno, ovo je moj posao, a romantičnih večeri će biti. Ja ću sebi prirediti Dan zaljubljenih u Splitu, samo neki drugi dan. Ja sam romantičan, ništa preterano. Treba pogoditi trenutak, postoje trenuci kada ne treba biti romantik. Trudim se da voljene ljude obradujem sitnicama. To je način na koji ja manifestiram romantiku - rekao je Petar, piše "Kurir".

Hrvatski Megan i Hari

- Ni nama nije jasno kakav se hajp stvorio oko svega. Svesni smo svega i naših pozicija, ali nismo hteli da postanemo "hrvatski Megan i Hari", ona i ja smo povučeni, a našli smo se u žiži jer nas konstantno love. To nije jednostavno, mediji su tu da pišu - rekao je on, pa dodao:

- Svi smo izuzetno srećni i zadovoljni. Trudimo se ne maltretirati ljude. Tonči je briljantan čovek.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike