Danijela Martinović posle kraha duge veze sa Petrom Grašom, ne gubi veru u ljubav: Već je pronašla svoju srodnu dušu

12.02.2022

15:21

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je sa kolegom u ljubavi bila 24 godine, sada su oboje krenuli dalje

Danijela Martinović posle kraha duge veze sa Petrom Grašom, ne gubi veru u ljubav: Već je pronašla svoju srodnu dušu
Danijela Martinović - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Danijela Martinović na svojoj koži osetila je bol velikog kraha ljubavi, kada je došlo do njenog raskida sa Petrom Grašom, sa kojim je provela više od dve decenije.

Iako bi mnogi pomislili da je pevačica izgubila veru u ljubav, ona kaže da ima veru u to da negde postoji njena srodna duša, a kako ističe to ne mora biti muškarac.

ATAImages/Z. Milutinović
Danijela Martinović

- Verujem u srodne duše, ali nikako ne verujem da to mora biti muško-ženski odnos. Srela sam puno takvih odnosa na primer učenik i učitelj, prijateljice, pa roditelj i dete, kad su po duši srodni, kad isto gledaju, isto razmišljaju, kad ih iste stvari nose, isto rastu - objasnila je Danijela kako ona gleda na ovaj pojam u emisiji Narodnog radija, pa dodala:

- Mi žene volimo misliti da to mora biti muškarac, ali ne mora - kaže Danijela pa otkriva da je, zapravo, već pronašla svoju srodnu dušu.

- Moja prijateljica Doris je meni srodna duša - rekla je Martinovićeva koja nije klonula duhom, naprotiv. Na nedavnom odmoru uživala je punim plućima.

ATAImages/ A.A.
Danijela Martinović

- Svako jutro sam ustajala u pet ujutro kako bih dočekala zoru i svaki dan sam kao Mali princ pozdravljala dan - završava pevačica ističući da je na moru uživala u 'svojoj maloj oazici'.

Podsetimo, Petar Grašo, malo nakon raskida sa Danijelom Martinović, sreću je pronašao kraj Hane Huljić, ćerke Tončija Huljića, sa kojom očekuje bebu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike