„Petar Grašo kao student koji je pošao na seosku zabavu!" Saša Vidić „opleo", ni tasta i taštu pevača nije preskočio!

04.02.2022

17:55

0

Čitav region je brujao o porodičnom pojavljivanju na jednoj dodeli muzičkih nagrada, ali kreator je imao i šta da doda na račun svog prijatelja

„Petar Grašo kao student koji je pošao na seosku zabavu!" Saša Vidić „opleo", ni tasta i taštu pevača nije preskočio!
sasa vidic graso - Copyright ATAImages/M. M./Antonio Ahel

Pevač Petar Grašo nedavno se pojavio na jednoj dodeli muzičkih nagrada rame uz rame sa taštom i tastom, Vjekoslavom i Tončijem Huljićem. Tom prilikom, izazvali su ogromnu pažnju javnosti, posebno Vjekoslava, koja je „prošetala" veoma izazovnu kreaciju.

Međutim,  kreator Saša Vidić imao je i šta da doda na račun svog prijatelja. „Ocenjujući" stajlinge, a britkog jezika - ništa nije prećutao.

Ne znam šta mu se desilo!

- Grašo mi je inače top, a sa ovom odevnom kombinacijom izgleda kao student koji se zaputio na seosku zabavu. Bez obzira na to što je on moj prijatelj, pogrešio je sa ovom kombinacijom. Njegov prošli autfit koji je obukao za jedan događaj, u plišanom odelu, bio je savršen. Moćno je izgledao u njemu, a ovo sada, stvarno katastrofa - počeo je Vidić za „Story.hr".

- Grašo je čovek koji inače ima puno stila, a ja stvarno ne znam šta mu se dogodilo. Njego autfit na Cesarici ostavlja utisak: „Ja sam student, nemam love i mlad sam." Ja sam njega upoznao davno u njegovom restoranu, čak je i tada bio bolje obučen nego na dodeli nagrada - dodao je.

Zatim, Vidić se osvrnuo i na - taštu i tasta.

- Tonči i Vjekoslava su mi pun pogodak! Vjekoslava izgleda božanstveno, nju ništa ne može uništiti, ni godine, ni deca, ma, definitivno ništa. Ona je velika dama, a uskoro postaje i baka. Ona je definitivno bomba, nije ni čudo da Splićane nazivaju najlepše odevenim ljudima. Čak i u staroj Jugoslaviji naginjali su italijanskom stilu koji je besprekoran - prokomentarisao je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike