Duško se otvorio: Iskeširao preko milion za Karleušine ruže! (FOTO)

15.02.2022

17:13

7

Pevačica je danas objavila njegovu fotografiju, ali ju je ubrzo i uklonila sa društvenih mreža

Duško se otvorio: Iskeširao preko milion za Karleušine ruže! (FOTO)
profimedia-0285949678 - Copyright Profimedia

Jelena Karleuša je juče ostavila bez teksta sve kada je objavila fotografiju na kojoj se vidi da je okružena mnogobrojnim buketima ruža. Kako je napisala u opisu, bilo je čak 3333.

Danas se pohvalila da je dobila još buketa, a mnogi su se pitali da li su oni od Duška Tošića ili ne. Međutim, ona je tu dilemu razrešila tako što je objavila njega na svom nalogu na Instagramu u okviru storija.

Karleuša je objavila fotografiju na kojoj se vidi Duško pored jednog od buketa. Mnogi su se zapitali koliko je Tošić izdvojio novca za ovakvo iznenađenje za Dan zaljubljenih, a prostom računicom se dođe do cifre.

Naime, jedna ruža košta u cvećarama 300 dinara. Kada se taj broj pomnoži sa 3333, dobija se cifra od 999.900 dinara. S obzirom na to da je Duško i danas iznenadio Jelenu, samim tim se cifra uvećava.

No, kako su buketi stigli u specijalizovanim kutijama, za koje se mora izdvojiti mnogo više novca, nema sumnje da je Duško morao da iskešira mnogo više od milion dinara, što na kraju može da dostigne cifru od čak 10.000 evra!

Podsetimo, Jelena i Duško su preživeli pravu dramu na Božić ove godine kada ga je ona prijavila za nasilje. 

On je dobio zabranu prilaska od 48 sati, koja je potom produžena na mesec dana. Zabrana je istekla 8. februara, a svi su čekali da vide šta je njihov sledeći korak.

No, ni pevačica ni fudbalski menadžer se ovim povodom nisu oglašavali. Kako se čini, ako je suditi po poklonu koji je dobila od njega, stvari u njihovom domu idu na bolje. Pevačica je čak iznenadila danas kada je napisala da "priželjkuje i treće dete".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike