Sada je sve jasno! Pomirili se Jelena i Duško, on je nakon 3.333 ruže ponovo obasipa cvećem! (FOTO)

15.02.2022

09:42

0

Autor: Marija Mitić

Izgleda da je u porodici Karleuša-Tošić došlo do velikog obrta

Sada je sve jasno! Pomirili se Jelena i Duško, on je nakon 3.333 ruže ponovo obasipa cvećem! (FOTO)
ATAImages/ Antonio Ahel

Izgleda da je u porodici Karleuša-Tošić došlo do velikog obrta, nakon što su se pevačica i fudbaler posvađali na Božić, 7. januara. Naime, Jelena je tada prijavila Duška policiji da ju je udario, nakon čega je on dobio zabranu prilaska od 48 sati, koja je kasnije produžena na mesec dana i istekla je 8. februara. 

Iako niko nije znao šta se događa sa slavnim parom, jer se nisu oglašavali za javnost, sada su stvari mnogo jasnije.

Naime, juče, 14. februara na Dan zaljubljenih, pevačica je snimila svoje 3.333 crvene ruže koje je dobila, a svi su se upitali od koga, kao i ima li Duško veze sa tim. Ona je danas rešila tu enigmu, snimivši upravo Duška pored jednog od buketa.

Printscreen Instagram/ karleusastar
Duško Tošić

Osim toga, kako je napisala u okviru jednog od storija na Instagramu, njoj je danas na kućni prag pristiglo još stotine ruža, reklo bi se od Duška.

Printscreen Instagram/ karleusastar
Buketi pristižu na adresu Jelene Karleuše

Ni Jelena ni Duško nisu se do sada oglašavali o svom odnosu nakon burnog Božića. Fudbaler je samo negirao da je udario i pljunuo suprugu, kao što je dospelo u javnost, a sve do sada nisu objavljivali zajedničke slike ni snimke.

Da li je ovo dokaz da su se pomirili, kao i da su ove ruže zaista pevačici pristigle od Duška, ili je nešto drugo posredi, vreme će pokazati.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti