Lazar Ristovski zadirkivao sina zbog pitanja o reci Savi! Jovan nakon učešća u "Poteri": Plašim se samo oca!

13.01.2021

10:11

0

Mladi glumac ispričao je kakvi su mu utisci i da li je zadovoljan kako je prošao na takmičenju u kvizu na RTS-u

Lazar Ristovski zadirkivao sina zbog pitanja o reci Savi! Jovan nakon učešća u "Poteri": Plašim se samo oca!
Copyright Printscreen Youtube/RTS

Učešće Jovana Ristovskog u kvizu “Potera” izazvalo je veliku buru u javnosti, jer je sin popularnog glumca Lazara Ristovskog.

Mladi glumac uspeo je da prođe dva kruga u popularnom kvizu na RTS-u, ali iako nije osvoji novac, rekao je da je zadovoljan i da se sada vraća glumi.

– Ideja, odnosno želja da se prijavim za kviz je došla jer ga pratim već duži vremenski period. Uvek sam želeo da se nađem s druge strane ekrana i da vidim kako ću se snaći u zadatoj situaciji – rekao je Jovan i dodao da se za kviz nije dodatno spremao.

– Zadovoljan sam svojim učešćem, mislim da sam bio okej za nekoga ko se uopšte nije spremao za kviz. Prvenstveni cilj mi je bio da pobedim sebe i da pokažem sebi kako je sve moguće samo kad hoćeš, a drugi da se zabavim. Najteža mi je bila prva igra, jer je za nju potrebna velika koncentracija.

Međutim, jedno pitanje na koje mladi Ristovski nije znao odgovor, razvio je mnogo komentara na društvenim mrežama, a tim povodom je to komentarisao i njegov otac Lazar, koji je rekao da je zadirkivao sina. Koja reka protiče kroz Obrenovac, pitanje je koje je iz nekog razloga zbunilo Jovana.

– Mislim da nisam imao tremu. Ne smem da imam tremu, ipak sam iz glumačke porodice – kroz smeh je rekao za “Blic” Jovan i otkrio da li je imao strah kako će javnost reagovati na njegovo učešće ukoliko ne ostvari uspeh.

– Uvek treba biti hrabar, hrabar čovek donosi dobre odluke. Ne plašim se nikoga osim Lazara. Svako ima pravo da moje učešće primi kako želi, a šta će reći ili napisati o meni posle ove izvedbe u kvizu, nije mi baš bitno, jer znam ko sam i za šta sam sposoban. Ipak je ovo samo igra – istakao je Ristovski, a zatim se osvrnuo na glumu. Televizijska publika ima priliku ovih dana da ga gleda zajedno s ocem i majkom u seriji „Drim tim”, gde tumači upravo Lazarovog sina.

Lazar Ristovski ATAImages/Antonio Ahel
26, jun, 2020, Beograd – Odrzana konferencija za medije povodom pocetka snimanja nove humoristicke serije “Dream team” u produkciji Telekoma Srbija i Zillion filma. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

–  Zadovoljan sam kako sam se snašao, ali neka drugi prosude. Kada sam pročitao scenario, znao sam da sam ja taj koji će igrati Jorgačevića, jer je naša produkcija. Šalim se, naravno. Jorgačević je jedan od 11 Ikinih sinova kojeg zezaju da nije njegov, nego da je komšijin, ali on ih sve vreme razuverava svojom ljubavlju prema kolektivu i golovima koje postiže – kaže Jovan, i objašnjava kakvu ulogu priželjkuje u budućnosti, kao i šta je presudilo da krene roditeljskim stopama.

– Što se mene tiče, priželjkujem neku komediju, pošto sam komičan od glave do pete. Videćemo da li je presudilo, ima dosta posla u našoj porodičnoj filmskoj produkciji. Danica i Lazar i nisu nešto uticali na moju odluku, prosto sam hteo da se oprobam i kao glumac.

Jedan je od retkih koji je priznao da su mu roditelji pomogli oko prve uloge, upravo u sriji “Drim tim”.

– Ovo mi je bio prvi profesionalni angažman, tako da sam se konsultovao oko nekih stvari, otvaranja prema kameri, kako treba biti opušten jer su to sve realne situacije iz života – ističe Jovan, i odgovora da li mu je kroz život to što je sin poznatih glumaca bio plus ili se više susretao s predrasudama.

– Uglavnom je plus, ali znate i sami, ima nas raznih.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike