Snup Dog najavio spektakl: Reper spreman da deli scenu sa svetskim zvezdama na Superboulu

10.02.2022

07:00

0

Ovaj nastup on naziva „ostvarenjem snova“

Snup Dog najavio spektakl: Reper spreman da deli scenu sa svetskim zvezdama na Superboulu
profimedia-0639973359 - Copyright Profimedia

Američki reper Snup Dog sa nestrpljenjem čeka nastup na predstojećem Superboulu koji će se održati 13. februara u predrađu Los Anđelesa, gde će nastupati sa svojim kolegama. Ovaj nastup on naziva „ostvarenjem snova“. 

- Za mene, kada nastupam, nikada ne dozvolim da trenutak bude veći od mene  rekao je Snup Dog u nedavnom intervjuu za Asošiejted pres iz svog studija u Inglvudu u Kaliforniji.

Reper se raduje što će binu podeliti sa muzičkim legendama koje su mu prijatelji, a među njima su dr Dre, Eminem, Kendrik Lamar i Meri Džej Blajdž.

Profimedia
Snup Dog

- Držim se scenarija, fokusiran sam na laser, zvučim dobro, izgledam dobro i osećam se dobro. Želim da napravim odličnu prezentaciju. Kada se završi spektakl biću nervozan. Strepeću, čekajući reakcije.

Snup Dog ne krije da je nastup na predstojećem Superboulu za njega kao san:

- Još uvek razmišljam da sam u snu jer ne mogu da verujem da će pustiti pravog hip-hop umetnika da ulepša binu na NFL Superboulu - rekao je on i dodao:

- Sačekaćemo taj trenutak i sastaviti nešto što je spektakularno, i uraditi ono po čemu smo poznati i dodati nasleđu.

Inače, Dr Dre, Snup Dog, Eminem, Kendrik Lamar i Meri Džej Blajdž pridružuju se listi proslavljenih zabavljača koji su nastupali tokom poluvremena Superboula, uključujući i Bijonse, Madonu, Koldplej, Kejti Peri, U2, Lejdi Gagu, Majkla Džeksona, Dženifer Lopez, Šakiru i nedavno, The Weekend.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike