Eminemova ćerka saopštila da je nebinarna ličnost: Nisam više Vitni, zovite me Stivi (VIDEO)

14.08.2021

06:10 >> 06:28

0

Autor: Marija Mitić

Emotivnim videom u kojem plače pokazala je put velike transformacije

Eminemova ćerka saopštila da je nebinarna ličnost: Nisam više Vitni, zovite me Stivi (VIDEO)
Copyright Eminem, Foto: Profimedia

Usvojena ćerka slavnog repera Eminema, prvobitno rođena kao Vitni, odlučila je da je sada oslovljavaju sa “ono”, odnosno u srednjem rodu, budući da saopštila da je nebinarna ličnost.

Novine u vezi svog rodnog opredeljenja Vitni je saopštila fanovima na TikToku, gde je prate u hiljadama, i zamolila ih da je ubuduće oslovljavaju po imenu  – Stivi.

Stivi, Printscreen TikTok/ Stevie

U svojim videima na ovoj društvenoj mreži Stivi pokazuje svoje putovanje kroz rodni identitet, te podrobnije objašnjava da se ne pronalazi svako u isključivo muškom ili ženskom rodu.

Jedan video snimak počinje čak i njegovim plačem od radosti koji se reprodukuje pre nego što se prikažu fotografije koje svedoče o njegovoj transformaciji tokom proteklih nekoliko godina.

Kroz 19 sekundi devojčica (ona) Vitni postaje “ono”, to jest Stivi. U videu on šiša svoju dugu plavu kosu i vadi pirsing iz nosa, dok polako otkriva natpis na majici – “Sve zamenice”.

 

@st0nedc0wsomething different 🤩♬ Remember_you_mars – ✨Mars✨

Uz ovaj snimak Stivi je napisao: „Gledajte kako mi postaje ugodnije sa samim sobom“ i „zauvek raste i menja se“.

Podsetimo, Vitni odnosno Stivi je prvi put priznao da je biseksualnog opredeljenja 2017. godine, kada je na društvenim mrežama napisao:

–  Srećan nacionalni dan izlaska iz ormana! Ja sam biseksualac. Želeo bih da kažem da ste savršeni takvi kakvi jeste i da je ljubav ljubav! Budi ono što jesi – napisao je tada.

@st0nedc0wcurrently playing sims cottage living🐄 ##genderfluid ##bi♬ original sound – Literally this is just random

Eminem podsetimo nije biološki otac Stiviju. Naime, on je sin njegove supruge Kim, kojeg je dobila šest meseci nakon što su se razveli. Kada su se pomirili 2005. godine, Eminem je Stiviju postao kao otac, tačnije usvojio ga je kao i ćerku Hejli.

Par se prvi put venčao 1999. godine, a razveo dve godine kasnije, da bi se ponovo pomirili 2006. i raskinuli u aprilu iste godine.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike