Bekvalčeva odbila neverovatan hit! Pao je u ruke Kaće Grujić i postao njena "lična karta"!

08.02.2022

20:26

0

Autor: Marija Mitić

Te, 2014. godine, ova numera nagrađena je i Beogradskim pobednikom za hit godine

Bekvalčeva odbila neverovatan hit! Pao je u ruke Kaće Grujić i postao njena "lična karta"!
nata bekvalac kaca grujic - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Da pesme ponekad budu namenjene potpuno drugim izvođačima, od onih koji ih naposletku otpevaju - dobro je poznata i učestala stvar, ali jedno je sigurno - pesme odu u ruke onima kojima su suđene.

Baš to je bio slučaj sa numerom "Lutka", koju je napisala Marina Tucaković, a koju je otpevala Katarina Grujić. Ipak, ova pesma bila je namenjena Nataši Bekvalac, koja ju je, međutim odbila.

ATAImages/ A.A.
Nataša Bekvalac

- Ne volim ja to - lutka. Lutka je lepa, nema osećanja, ćuti - govorila je pevačica u jednom od nedavnih intervjua, o epitetima koji se dodeljuju ženama, a zatim se osvrnula na istoimenu pesmu.

- Zato sam i odbila jednu pesmu koju je Marina Tucaković napisala za mene. Posle toga je tu pesmu otpevala jedna moja koleginica i postala je hit. Nikad ovo nisam rekla, evo, otpevala je Katarina Grujić - otkrila je Nataša za Kurir.

Katarina Grujić ATAImages/M. M.
Katarina Grujić Gobeljić

Inače, pesma "Lutka" postala je "lična karta" Katarine Grujić i sa njom je doživela vrtoglavi uspeh. Fanovi su tada pevačicu prozvali "lutkom", a ona je uz svoje ime na Instagramu dodala i nadimak "Doll" (enlg.lutka) koji na ovoj društvenoj mreži ima i danas.

Podsetimo, prva pesma Katarine Grujić, sada Gobeljić, jeste "Jedno đubre obično" iz 2013. godine, koja je ostvarila zapažen uspeh, a već naredne godine pevačica je objavila pesmu "Lutka", koja je te godine osvojila i nagradu "Beogradski pobednik" za hit godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike