Jedini me je fascinirao! Nataša je najviše volela moćnog biznismena, Miodraga Kostića: Otkrila da li su u kontaktu

07.02.2022

17:58

1

Autor: Marija Mitić

Biznismen i privrednik, zvani "srpski kralj šećera" i pevačica bili su četiri godine u vezi, a raskinuli su kada je njoj bilo svega 24

Jedini me je fascinirao! Nataša je najviše volela moćnog biznismena, Miodraga Kostića: Otkrila da li su u kontaktu
nm - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, ali više velikih ljubavi. Kako je nedavno, prilikom gostovanja u emisiji Ami Dži šou, priznala, njena najveća ljubav bio je biznismen Miodrag Kostić, sa kojim se zabavljala u dvadesetim godinama, na početku svoje karijere.

- Jedini intelekt koji me je fascinirao i u koji sam bila zaljubljena doživela sam u svojim dvadesetim godinama. Posle toga nikada više nisam srela čoveka sličnog tipa. Volela bih da taj intelekt sretnem opet - počela je Nataša za Kurir o Miodragu pa otkrila da je sa njim još uvek u kontaktu.

Printscreen Youtube/AmiGShow
Miodrag Kostić

- Naravno pričam o Miodragu Kostiću. I dalje smo u kontaktu - navela je pevačica i otkrila koji su joj sada kriterijumi kada su partneri u pitanju.

- Nijedna mi do sada ljubav nije bila najveća, ali sve su bile drugačije. U jednoj me je vodila strast, a u drugom momentu sam želela nekog normalnog i običnog. Danas bih volela da što manje pričam sa nekim, a to bi značilo da što manje moraš da objašnjavaš, kao sa najboljim prijateljima da ne pričamo nešto preterano, nego da se osećamo. Za to je potrebno vreme, a kad vremena nemaš ili kada si ovakav tip kao ja onda mora da se desi to podudaranje - rekla je Nataša koja se potom osvrnula na najveći problem koji je bio prisutan u skoro svim njenim vezama.

ATAImages/ A.A.
Nataša Bekvalac

- U početku mi partneri nisu zamerali ništa. Bila sam perfektna i savršena. Problem koji se provlačio 21 godinu je moj posao. Uvek posle nekoliko meseci dolazimo do nekih zapinjanja, a to je moj posao. Moj posao je moj život. Ko ne voli moj posao, ne voli ni moj život, a samim tim ni mene - istakla je pevačica.

Inače, biznismen i privrednik Miodrag Kostić, zvani "srpski kralj šećera" i Nataša Bekvalac bili su četiri godine u vezi, a raskinuli su kada je njoj bilo svega 24. Pričalo se i da mu je pevačica posvetila jednu od svojih najlepših pesama - baladu "Ponovo", a o svom razlazu nisu mnogo govorili u medijima.

- Naša veza nikada nije bila harmonična i to nisam mogla da sakrijem. Slični smo, ali imamo različite poglede na svet. Nikada nam se nisu dešavale tako skandalozne i ružne stvari o kojima se pisalo - rekla je tada Nataša Bekvalac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike