Abortirala sam njegovo dete! Poznate bliznakinje iznele mračne tajne o Hefneru: Drogirao nas je, pa onda dodirivao

08.02.2022

07:05

4

Autor: Marija Mitić

Optužbe na račun pokojnog osnivača "Plejboja" ne prestaju da se nižu

Abortirala sam njegovo dete! Poznate bliznakinje iznele mračne tajne o Hefneru: Drogirao nas je, pa onda dodirivao
profimedia-0286083032 (1) - Copyright Profimedia

Sve više optužbi stiže na račun pokojnog Hjua Hefnera, osnivača "Plejboja", kao i do otkrivanja u javnosti mračnih tajni i bludnih radnji koje su se odvijale iza zidina ozloglašene "vile zadovoljstva".

Kristina i Klaris Šenon, sestre bliznakinje koje su od svoje 19. godine bile zaposlene u "Plejboj vili", odlučile su da ih tuže jer su prošle kroz svakakve neprijatnosti i zlostavljanja, ali i da o svemu progovore u javnosti.

Karisa, koja sada ima 32 godine, otkrila je za američke medije da je abortirala dete Hjua Hefnera, sa kojim je tada spavala, baš kao i njena sestra i još mnogo drugih devojaka.

Na abortus je otišla tajno, bez njegovog znanja, a kaže i da je imala osećaj da nosi "đavolju bebu".

Profimedia
Hju Hefner sa "Plejboj" zečicama Karisom i Kristinom Šenon

Da je trudna, otkrila je sasvim slučajno, kada je radila analize krvi kako bi povećala grudi 2009. godine, što joj je platio Hefner.

 - Nisam imala seks ni sa kim drugim, to je mogla da bude samo njegova beba. Htela sam to da rešim što je pre moguće - rekla je ona za "Sunday Mirror".

 - Nisam želela da to sazna, i nikada i nije. Gadilo mi se moje telo i osećala sam kao da je vanzemaljac u mom stomaku, kao da je đavo bio u meni. Nisam htela da iko zna da nosim dete 83-godišnjeg muškarca - rekla je Šenonova.

Sestre kažu i da su bile primorane da spavaju sa Hefnerom kada su imale samo 19 godina, i to na njihov rođendan. Učestvovale su u nezaštićenom grupnom seksu, uz mnogo alkohola.

Profimedia
Hju Hefner sa "Plejboj" zečicama

Za Hefnera kažu i da ima "crnu dušu", kao i da su mnoge devojke koje su prošle kroz sličnu situaciju sa njim nakon toga obolele od brojnih mentalnih problema, za šta su morale da potraže stručnu pomoć.

Sestre su takođe istakle i da su bile srećne kada su saznale da je Hju umro, jer nijedna druga žena neće morati da prođe ono što su one prošle.

- Kada je Hef umro, deo nas je bilo tužan, ali drugi deo je mislio - OK, dobro, više nijedna žena neće biti uništena na način na koji je nas uništio. Mislila sam da je "Plejboj" jedna velika porodica, a sada sam svesna da je to bio kult - rekla je Kristina.

 - Hef se ponašao kao da nas poseduje. Ako bismo prekršili njegova pravila, šest telohranitelja bi nas uvuklo u sobu i ne bi nas puštalo. On je to nazvao "HMF hapšenje", po njegovim inicijalima. Pratio je ranjive mlade devojke poput nas. Ponudi ti svet i onda te drži zarobljenu u sopstvenoj kući, koja je bila kao neka vrsta zlatnog zatvora - dodala je ona.

Profimedia
Karisa i Kristina Šenon

Sestre kažu i da ih je Hefner drogirao, posle čega bi ih dodirivao.

 - Rekao je da će nam lekovi pomoći kod anksioznosti. Pušile smo travu. Prvo nam je bilo hladno, ali je nakon nekog vremena tableta počela da deluje i ošamutila nas. On je celo vreme ponavljao: "dušo moja, dušo moja..." i mazio nas dok smo ležale sa strane. Rekao je da ga zovemo "tatice". Bilo je gotovo pet ujutru kada smo se te prve noći vratile u svoju sobu i tada smo se složile da je on đavo. Ima tamnu dušu i ići će u pakao - rekle su za "Miror" sestre, koje planiraju da tuže "Plejboj" zbog emocionalne patnje i proživljene traume.

 - Bile smo zaposlene u "Plejboj vili" i želimo da ih tužimo. Odlučile smo da progovorimo jer želimo da ljudi znaju ko je on zaista bio i šta se dešavalo iza zatvorenih vrata - rekla je Kristina.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike