Pločice i široka ramena! Udovica Hjua Hefnera uživa sa dve godine mlađim dečkom: Pravi je frajer

08.10.2021

06:15

0

Iako je priznala da joj je bilo teško da se upusti u novu ljubavnu vezu, Kristal ne krije da je Nejtan divan prema njoj

Pločice i široka ramena! Udovica Hjua Hefnera uživa sa dve godine mlađim dečkom: Pravi je frajer
profimedia-0255136274 - Copyright Profimedia

Udovica Hjua Hefnera, Kristal Haris dala je sebi šansu da upozna novu ljubav, a prošle godine, svetski paparaci su je uslikali na plažama sa emotivnim partnerom. Tri godine posle smrti osnivača Plejboja, manekenka se zaljubila i uživa u vezi sa dve godine mlađim inženjerom Nejtanom Levijem.

Profimedia
 

Ako je suditi prema fotografijama, par uživa u ljubavnoj romansi i trudi se ta što više vremena provodi zajedno. Neprestano se drže za ruke, razmenjuju nežnosti, te sve govori da su zaljubljeni do ušiju.

Profimedia
 

Nejtan Levi je inženjer koji gradi svemirske brodove, a javnosti je postao poznat kao vođa tima koji je uspešno lansirao Muskov Spacex Dragon u martu prošle godine. Par je u vezi godinu dana, a izvor blizak inženjeru i glumici tvrdi da jedno drugome nisu prolazna avantura, kao i da su ludo zaljubljeni. 

Profimedia
 

 

Inače, Kristal Haris javnosti je postala poznata 2009, kada je sa samo 23 godine postala jedna od devojaka Hju Hefnera. Njih dvoje su planirali venčanje 2011, a onda je došlo do raskida, da bi se konačno venčali 2012. godine. Posle Hefnerove smrti, Kristal je prodala kuću na Holivud Hilsu, koju joj je kupio još 2013, u vreme kada su zajedno živeli u Plejboj vili.

Profimedia
 

Podsetimo, bivša Plejbojeva zečica je priznala da joj je bilo teško da se upusti u nove ljubavne vode nakon Hefnerove smrti, ali ne krije da je sreću pronašla kraj Levija. 

- Zajedno smo ovde na Maldivima. Jako nam je lepo, zaustavili smo se i u Egiptu jer odatle potiče - ispričala je Kristal o novom partneru.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike