Hefnerov sin otvoreno o kultu iza visokih zidova Plejbojeve vile: Sumanuto mi je da gledam šta se dešava!

25.01.2022

07:00

0

Mladić je ustao u odbranu pokojnog oca, a pred objavljivanje serijala o njemu i „brojnim mračnim tajnama" koje je za sobom ostavio

Hefnerov sin otvoreno o kultu iza visokih zidova Plejbojeve vile: Sumanuto mi je da gledam šta se dešava!
profimedia-0182169287 - Copyright Profimedia

Sin pokojnog Hjua Hefnera, Kuper, progovorio je javno o glasinama da se u čuvenoj vili njegovog oca živelo kao u kultu. Za vreme najavljivanja serijala o njemu, naime, pročulo se i kako je brojne mračne tajne ostavio za sobom, međutim njegov naslednik - tvrdi da je to daleko od istine.

Ne spominjući, međutim, niti premijeru, a ni sam šou, strogo se zadržao na gradskim pričama koje je na svom Tviter nalogu nazvao „neprimerenim".

- Možda neki ne odobravaju život koji je moj otac izabrao, ali on nije bio lažov. Nekonvencionalan, ali iskren. Bio je velikodušan, brinuo je ljudima. Sumanuto mi je šta se dešava. Sve ove neprimerene priče su rezultat nečijeg kajanja, koje je sad postalo osveta - tvrdi on.

 

 

Podsećanja radi, mesecima pred premijeru „Secrets of Playboy" šokantni trejleri „obilazili" su javnost. U jednom od njih, Holi Medison je napravila haos pošto je istakla da se u vili čoveka kom je jedno vreme bila i devojka „živelo kao u kultu".

- Razlog zašto je to što se od nas očekivalo da zaista i verujemo da je Hef dobar čovek. „Nije onakav kao što ga predstavljaju u medijima, on je okej". Sve van zidova vila ja bilo tako lako zaboraviti. Morali smo svi da budemo kod kuće do devet, prijatelji nas nisu posećivali... Niste inače imali posete, osim za praznike i tad vam dođu članovi porodice - govorila je ona, a „goreli" strani mediji.

Holi Medison i Hju Hefner Parofimedia
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike