Zvezda „Granda" niti se probila, niti više izgleda kako je pamtite! Otvorila dušu: Volela bih da se sredim ove godine!

07.02.2022

22:37

0

Takmičenje u čuvenom talent-šouu joj je, kaže, svakako poslužilo, ali smatra da još treba da se razvija kada je muzika u pitanju

Zvezda „Granda" niti se probila, niti više izgleda kako je pamtite! Otvorila dušu: Volela bih da se sredim ove godine!
katarina_jovanovic - Copyright Youtube screenshot „Grand magazin TV Grand"

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda" Katarina Jovanović pojavila se u jednoj emisiji posle duže medijske pauze, pa mnoge iznenadila prvenstveno svojim izgledom, a onda i time što joj talent-šou i nije bio odskočna daska.

Katarina Jovanović Youtube screenshot „Grand magazin TV Grand"
 

- Malo sam se ulenjila. Skoro sam uzela i psa pa dosta vremena provodim kod kuće u Kruševcu. Prosto se nisam posvećivala svom estradnom delu posla, upala sam u neku kolotečinu. Nisam karakter da nešto radim po planu, kod mene je sve spontano, ali imam želju. Volela bih ove godine da dovedem u red fizički izgled - počela je Katarina za „Grand onlajn", pa nastavila o tome kako, sa ove tačke gledišta, smatra da je u najboljim godinama postala deo šoua budući da on sa sobom nosi mnoštvo surovih i teških komenatara.

 

 

Sazrevanje dolazi kasnije

- Mislim da su te godine stvarno jedno doba koje mogu da podnesu samo takmičenje, mada sad dolaze dosta mlađi. Meni to jeste okej, ali kod mene sazrevanje vezano za scenu i pevanje nekako kasnije dolazi. To su ozbiljne godine kada si oformljena ličnost, tada si dovoljno zreo da imaš svoj stav i da znaš ko si, mada se kroz ovaj posao stalno nešto menja. I stilovi i stavovi - ispričala je pevačica.

Dok su za većinu „Zvezde Granda" bile odskočna daska, Jovanovićeva otvoreno priznaje da se po samom završetku takmičenja i previše opustila, pa nije doživela uspeh poput brojnih kolega. Sa druge strane, kako i mnogo iskusnijima nije lako pri odabiru nove pesme, ne čudi što se i Kaća našla u problemu.

- Moja pesma „Fališ za medalju" je divna, ali to nisam ja pevački. Sve u svemu meni je takmičenje super poslužilo, ali još treba da se razvijem u muzičkom smislu, da ne srljam u neke stvari, jedan izvođač treba da obraća pažnju na takve stvari uvek - objasnila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike