Nišlijka se latila mikrofona, pa prišla Popoviću i zaigrala s njim! Šou na sceni „Zvezda Granda" (FOTO)

05.02.2022

22:03

0

Izvedba pesme koju inače peva Lepa Brena posebno ga je oduševila. Šta više, prema njegovim rečima - niko je do sada nije otpevao kao ona

Nišlijka se latila mikrofona, pa prišla Popoviću i zaigrala s njim! Šou na sceni „Zvezda Granda" (FOTO)
Copyright Saša Popović, Antonio Ahel/ATAImages

Maja Milutinović predstavila se na sceni „Zvezda Granda" s pesmama „Kao da me nema" i „Sitnije, Cile sitnije". Mentorka Ceca Ražnatović pružala joj je sve vreme maksimalnu podršku, međutim, kada je takmičarka prišla Saši Popoviću i zaigrala s njim - napravila je opšti haos usred talent-šoua.

Na samom početku nove emisije i zajedno sa kandidatom s kojim je delila binu pobrala je sve simpatije žirija, a posebno Popovića, koji „do sada nije čuo da neko taj hit peva dobro kao ona".

Maja Milutinović i Saša Popović Printscreen „Zvezde Granda" Prva TV
 

- Ja kada uporedim Maju sada i kada se takmičila 2016. godine kao dve različite osobe da vidim. Nikada nisam čuo da je pesmu „Sitnije, Cile" neko otpevao ovako kao ti sada - istakao je Saša posle Majinog vatrenog nastupa.

Devojka se za vreme preglasavanja, inače, izborila za direktni prelazak u naredni krug, dok je pevaču sa strane preostalo da svoj talenat pokaže u baražu.

- Dražene, samo da ti kažem, ovo je čisto radi toga što je ona žensko, a ti si muškarac pa možeš da sačekas - poručio mu je Saša, svakako tvrdeći da su oba kandidata sjajna i da veruje da će proći dalje.

Bosanac umalo „ukrao šou"!

- Sjajan početak sa dva odlična pevača. Maja je fantastična, mada si tamo 2016. godine kada si se takmičila bila starija - prokomentarisao je harmonikaš, na šta je Popović imao upadicu.

- Ti si Boske 2016. bio dvanaest godina mlađi. Bosanac je svake godine za dve godine stariji - našalio se on, posle čega je nastala i mala rasprava oko godina Bosanca i Cece.

- Ja sam od tebe, pile, mlađa četrdeset godina i imam odlično pamćenje. Za tvoju informaciju ja sam 1983. godište i težim ka 1993. - poručila je Ražnatovićka.

- Da je Cecina kandidatkinja prišla kod mene dobila bi apsolutnih dvanaest glasova - odgovorio je zatim Stojković kroz smeh, na šta mu pevačica nikako nije ostala dužna.

Maja Milutinović Printscreen „Zvezde Granda" Prva TV
 

Poručila mu je da će mu, ako bude bilo potrebe, ispraviti pleća toljagom.

- Ceca mi preti! - požalio se zatim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike