Rada zamolila koleginicu da joj pomogne, ne bi li se „vratila na velika vrata": Do tad - samo o jednom razmišlja!

04.02.2022

21:52

0

Sarićeva se i drugi put ostvarila u ulozi majke, pa sve vreme provodi u porodičnom okruženju

Rada zamolila koleginicu da joj pomogne, ne bi li se „vratila na velika vrata": Do tad - samo o jednom razmišlja!
Rada Sarić - Copyright Youtube screenshot „Zvezde Granda Specijal"

Rada Sarić je posle sina dobila i ćerkicu, pa je na sceni već duže vreme nema. Svakako - ima plan kako da se „vrati na velika vrata". Oko toga će joj pomoći niko drugi do koleginice Jelene Kostov, kojoj je prepustila odabir numere.

- Nemam ideju sa kakvom pesmom bih se vratila na scenu, ali sam sigurna da to ne bi bila neka tra-la-la pesmica. Volela bih da to bude nešto prikladno meni. Ja sam sebi rekla baš zato što sam malo skrenula sa scene u ovaj porodični život, ja ću pozvati Jelenu Kostov i ona će mi izabrati pesmu. Nju obožavam i ona je meni neko ko apsolutno ima uvo za to. Rekla sam joj kada smo se čule: „Kada budeš išla da tražiš pesmu za sebe, traži i za mene" - otkrila je Rada za „Grand magazin", gde se svakako dotakla i svoje svakodnevice.

Jelena Kostov ATAImages/Anotnio Ahel
 

Kao mami, naravno, nimalo joj nije dosadno. Sin je svakodnevno zasmejava dogodovštinama iz vrtića.

„Kuvam, majke mi!"

- Čekam novi blam, da vidim šta je danas ispričao... Pre neki dan je rekao kako njegov tata vozi „Lamborgini" i ja kažem: „Kamo lepe sreće", ali nema ništa od toga. Ja sam pitala da li je Vasilije ručao, a vaspitač mi je rekao: „Nije, ali nema veze, ješće on ćevape, rekao mi je da svaki dan jede ćevape". „Ne jede, kuvam majke mi", ali nema veze - nasmejala se pevačica.

- Mislim da smo Milan i ja „uboli" trenutak za to drugo dete, jer je nezgodan trenutak bio za posao, tako da sam se ja baš opustila, ali svakako da nisam zaboravila na svoj poziv. Svakako ću se nekada vratiti. Svakodnevica je sada doručak, ručak, večera, menjanje pelena, muž, sin i tako - objasnila je ona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike