Zato Šerifovićevu od Atomske Mine boli glava! Zvezda „Granda" o odnosu s mentorkom: Tek na kraju je poslušam! (FOTO)

06.02.2022

20:01

0

Takmičarka je u prilici da od svoje mentorke mnogo toga nauči, ali se svakako ne ustručava da joj predoči i neke svoje ideje, kao i razmišljanja

Zato Šerifovićevu od Atomske Mine boli glava! Zvezda „Granda" o odnosu s mentorkom: Tek na kraju je poslušam! (FOTO)
atomska_mina - Copyright Youtube screenshot „Zvezde Granda", „Zvezde Granda"

Atomska Mina privukla je veliku pažnju javnosti čim se pojavila na sceni talent-šoua „Zvezde Granda", pre svega zahvaljujući zanimljivom imenu kojim je odabrala da se predstavlja. Priznanjem da „nije baš sva svoja" - tek je sve „kupila", a zbog svojih glasovnih sposobnosti i harizme osigurala je sebi mesto u timu Marije Šerifović.

Kao student Muzičke produkcije, do skoro se nije profesionalno bavila pevanjem, pa joj je samo mentorstvo evrovizijske pobednice od i te kakve pomoći da pronađe sebe i publici pruži svoj maksimum.

Marija Šerifović Youtube screenshot „Zvezde Granda"
 

- Student sam, pevam, volim i da budem model za fotografisanje i tražim još uvek neke stvari koje mogu da radim u slobodno vreme - počela je ona, priznajući da je uz Mariju svakako napredovala.

Pripreme sa Šerifovićevom za naredni krug opisuje kao jako pozitivne i poučne. Mada ne deluje da je uvek sluša, zbog čega je i sama pevčica u svom vologu priznala da je ponekad zaboli glava, ova dvadesetogodišnjakinja je na kraju ipak sve posluša.

- Marija je efikasna, brza, profesionalna, odsečna. Ma, sve pohvale. Naravno da ume da bude stroga, čak sam je za drugi krug pitala za neku akrobaciju na sceni, samo mi je rekla: „Samo nemoj da me izblamiraš i sve će biti odlično". Ali ipak to nisam izvela - objasnila je ona u „Specijalu", prenosi „Grand onlajn".

Na svom Instagramu, sa druge strane, otkrila je i šta je bilo u pitanju, pa zasigurno pokrenula i lavinu komentara svoje već brojne publike. 

- Htela sam da se bacim na kolena u „Još te volim" pesmi, ali ipak ne - uz emotikone smeha poručila je na Instagramu.

Atomska Mina Instagram screenshot / atomskamina
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike