Operisan Sloba Vasić: Otkrio kako je prošao zahvat! (VIDEO)

07.02.2022

14:01

3

Pevaču je ugrađen balon, koji se nosi šest meseci

Operisan Sloba Vasić: Otkrio kako je prošao zahvat! (VIDEO)
sloba_vasic - Copyright Instagram screenshot / slobavasic_official

Pevač Sloba Vasić oglasio se putem društvene mreže Instagram svega nekoliko minuta pošto se probudio iz anestezije, posle zahvata tokom kog mu je ugrađen balon u želudac. Balon se, inače, nosi pola godine i tek zatim bi trebalo da ode i na zahvat smanjenja želuca, na koji se isprva odlučio.

Idući korak - na leto!

- Sve je prošlo kako treba... Osećam se dobro i nemam bolove. Zahvalan sam celom timu... Ovo je samo prvi korak ka mršavljenju, jer me na leto, kada izvadim balon, čeka operacija smanjenja želuca, koju sada nismo mogli da uradimo zbog mog trenutnog zdavstvenog stanja.

- Moram da se zahvalim svima za podršku. Sada me čeka par dana odmora, a nakon toga punom parom krećem sa novim pesmama i druženjem sa publikom, što jedva čekam - ispričao je on.

Ranije, Sloba je otišao na pregled i tako saznao da neće moći odmah na željenu operaciju. O balonu je takođe pričao na Instagramu, ne bi li svojim fanovima približio to kako stvari stoje, znajući da brinu.

Instagram screenshot / slobavasic_official
 

- Ugradili su mu balon, nisu mu smanjivali želudac. Operacija je trajala pola sata, tražio je da ga uspavaju, iako je ovaj zahvat mogao da prođe bez lokalne anestezije - objasnio je zatim izvor „Kuriru".

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike