Sloba Vasić se oglasio za 24sedam o presudi zbog nasilja: Ne osećam se krivim!

14.01.2022

14:37

1

Nakon saznanja našeg portala da je dobio presudu, pevač se oglasio za naš portal.

Sloba Vasić se oglasio za 24sedam o presudi zbog nasilja: Ne osećam se krivim!
Copyright Sloba Vasić, Instagram printscreen/ slobavasic_official

Pevač Sloba Vasić optužen je 2019. godine da je nasrnuo na svoju tadašnju devojku Bojanu J. sa kojom se zabavljao mesec dana, a nakon što je Tužilaštvo u Novom Sadu podiglo optužnicu protiv njega, on je sada i osuđen.

Iako je presuda, koja je doneta u julu prošle godine, još uvek nepravosnažna, odluka Osnovnog suda u Novom Sadu jeste da je pevač kriv.

Sloba Vasić / printscreen / Instagram
 

Za 24sedam se sada oglasio i sam pevač.

- Za mene je to priča koja je završena i koju nisam nikada komentarisao, pa ne bih ni sada puno pričao o tome. Jedino što mogu da kažem je da sam dobio presudu - dve godine uslovne kazne, na koju su moji advokati uložili žalbu jer se ne slažemo sa istom - rekao je on, pa nastavio:

- Iskreno, ja sam potpuno iznad toga, živim povučen porodičan život, srećno sam oženjen, imam divno dete, nastupam i moja publika, kao i moji bliski ljudi, znaju ko sam i kakav sam. Gledam u nekom drugom pravcu. Sve što je u prošlosti, tamo treba i da ostane. Ne osećam se kriv ni za šta i to je jedino što mogu da vam kažem - izjavio je za 24sedam Sloba povodom presude. 

Sloba Vasić Instagram screenshot
 

Kako bismo bliže saznali šta stoji u odluci pravnog organa, kontaktirali smo službu za saradnju s medijima Osnovnog suda u Novom Sadu, te su nam poslali odgovor:

- Nepravnosnažnom presudom Osnovnog suda u Novom Sadu posl.br. K 526/20 od 02.07.2021. godine okrivljeni S.V. oglašen je krivim zbog krivičnog dela nasilje u porodici i izrečena mu uslovna osuda sa prethodno utvrđenom kaznom zatvora u trajanju od osam meseci i istovremeno određeno da se izrečena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku od dve godine po pravnosnažnosti presude ne učini novo krivično delo.

Protiv presude su izjavljene žalbe, i predmet se nalazi u Višem sudu u Novom Sadu radi odlučivanja po žalbama - stoji u saopštenju koje je poslato 24sedam.

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike