Ugojio se 40 kilograma! Sloba Vasić u bolnicu došao pravo iz restorana: Oprostio sam se od brze hrane! (FOTO/VIDEO)

27.01.2022

12:01

2

Pevač će imati intervenciju smanjenja želuca

Ugojio se 40 kilograma! Sloba Vasić u bolnicu došao pravo iz restorana: Oprostio sam se od brze hrane! (FOTO/VIDEO)
sloba_vasic_27012022_00026 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Sloba Vasić danas je otišao u bolnicu kako bi se podvrgao operaciji smanjenja želuca, s obzirom na to da je rekao da ima probleme sa kilažom. On je obelodanio da se ugojio 40 kilograma.

Sloba je u bolnicu stigao sa suprugom Jelenom, ali i ćerkicom, delovao je raspoloženo, te je ispričao da li ga je strah, koliko dugo je razmišljao da ide na intervenciju, kao i o nekim drugim "lajt" temama.

24sedam/M.G.
Sloba Vasić

- Pre nekoliko meseci još sam potražio pomoć lekara i išao da se posavetujem, samo sa željom da smršam. Moja žena se baš plašila, pa me je godinu dana sputavala, ali pošto sam u top rukama onda "uz božiju pomoć" biće sve okej. Po preporuci smo došli kod doktora koji će me i operisati - ispričao je Vasić, koji je iz restorana brze hrane došao pravo u bolnicu.

- Pojeo sam bruger i pomfrit. Oprostio sam se od brze hrane!

Pevač se čuo i sa Darkom Lazićem, koji je takođe smršao zahvaljujući operaciji smanjenja želuca.

- Čuli smo se nekoliko puta, sve me je lepo posavetovao da ne brinem i zbog priča koje su išle, čuo sam sve dobro - rekao nam je Vasić, misleći na tragičan kraj Darkovog oca koji je preminuo nakon iste operacije.

Sloba je otkrio i da planira proširenje porodice, ali trenutno nema plan sa suprugom kada bi to ostvarili.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sloba Vasić sa suprugom i ćerkom

Podsetimo, Vasić je nepravosnažnom presudom Osnovnog suda u Novom Sadu osuđen za nasilje koje je izvršio nad bivšom devojkom Bojanom J.  Njemu je izrečena uslovna kazna sa prethodno utvrđenom kaznom zatvora u trajanju od osam meseci i istovremeno određeno da se izrečena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku od dve godine po pravnosnažnosti presude ne učini novo krivično delo.

Instagram printscreen/slobavasic_official
Sloba Vasić

Međutim, pevač je i nakon što ga je sud proglasio krivim, rekao da se ne oseća krivim, a danas nije želeo da komentariše ništa na ovu temu.

 - Za mene je to priča koja je završena i koju nisam nikada komentarisao, pa ne bih ni sada puno pričao o tome. Jedino što mogu da kažem je da sam dobio presudu - dve godine uslovne kazne, na koju su moji advokati uložili žalbu jer se ne slažemo sa istom - rekao je za naš portal nedavno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike