Sloba Vasić o braku, roditeljstvu i prijateljstvima na estradi: Imao sam mnogo teških situacija, nikoga nije bilo da me pozove

13.04.2021

17:03 >> 17:09

0

Pevač je u intervjuu za 24sedam otkrio kako je zapravo počela njegova ljubav sa suprugom Jelenom, ali i kakva su prijateljstva na estradi

Sloba Vasić o braku, roditeljstvu i prijateljstvima na estradi: Imao sam mnogo teških situacija, nikoga nije bilo da me pozove
Copyright Printscreen Instagram/slobavasic_official

Pevač Sloba Vasić našao je mirnu luku pored supruge Jelene Karagić sa kojom je nedavno dobio i ćerku kojoj su dali ime Marija, jer su na praznik – Ognjenu Mariju saznali da je Lela trudna. Novopečeni roditelji posvećeni su svojoj mezimici i uživaju u ovoj ulozi, a u intervjuu za 24sedam, Sloba otkriva kako je zapravo počela njegova ljubavna priča sa Lelom, kako se snalazi u ulozi tate, ali i o lažnoj vesti da je ubijen.

Osim toga, Vasić nije krio svoje mišljenje da su prijateljstva na estradi uglavnom veštačka, a da se u to uverio i na sopstvenom primeru, kada je bio u teškoj situaciji, niko od kolega mu nije pružio pomoć i reči podrške, što ga je razočaralo.

Možete li nam ispričati kako ste upoznali suprugu i kada ste shvatili da ste zaljubljeni u nju i da je ona žena vašeg života? 

– Upoznali smo se sasvim slučajno u jednom klubu u Banja Luci. Tada sam nastupao tamo i igrom slučaja, zadesili smo se u istom društvu. Zaljubio sam se na prvi pogled i te večeri joj rekao da će biti moja žena… Evo danas i jeste, Bogu hvala!

Printscreen Instagram/slobavasic_official

Kako je izgledao vaš prvi sastanak? Šta vas je najviše očaralo kod nje?

– Uživao sam dok sam je gledao. Bio sam zaista očaran njenom lepotom i šarmom. I non-stop sam joj davao komplimente! Najviše me je očaralo na prvu kao što rekoh njen izgled i taj šarm, energija koju ima u sebi. Neverovatna je zaista. A kada sam je malo bolje upoznao, njena duša, definitivno!

Kakav je bio osećaj kada ste postali tata? Koliko vam prija uloga roditelja i kako se snalazite?

– Bio je neverovatan osećaj! Nešto što želim najviše u životu, ostvarilo se i mislim da ne postoji niko srećniji od mene! Odlično se snalazim, uživam sa mojim detetom. U svemu.

Da li pomažete supruzi i u čemu?

– Naravno! U svemu! Ništa mi nije teško za nju.

Da li smatrate da na estradi ima pravih prijatelja i da li vas je neko od kolega razočarao i zbog čega?

– Ne bih mogao da kažem zaista. Ja nemam. Niti se sa nekim družim sa estrade, a slabo i imam kontakt. Iskreno, nemam ni razloga. Da je trebalo, verovatno bi bilo drugačije. Imao sam puno teških situacija, koje su dolazile do mojih kolega, niko se nije setio ni da me pita da li sam dobro, a kamoli da li mi nešto treba. Uglavnom su ta prijateljstva na estradi veštačka i iz neke koristi. Čim je nema, nemate više ni prijatelja. Čast izuzecima!

Mnoge kolege se žale kako im je pomoć države mala, dok su pojedini pevači odrekli tog novca u korist države. Kakav je vaš stav po tom pitanju?

– Nisam od tih koji su dobili pomoć od države! Sve ovo mi je previše i samo se nadam da će što pre proći! Zaista smo u katastrofalnoj poziciji! Nadam se isto tako i da ćemo se uspeti izvući iz svega, pošto mnogi od kolega iz iste branše nemaju nikakve prihode, niti se bave nekim drugim poslom! Veoma teška situacija! Mislim da ako ne puste uskoro sve normalno da funkcioniše, neće nikako biti dobro!

Kada se pojavila lažna vest o vašem ubistvu, ko vam je prvi pružio podršku? Kako su vaši najbliži reagovali u tom trenutku?

– Uh, prvo naravno porodica kao i uvek. Ali stvarno me je zvalo jako puno ljudi. Kakav to čovek, tj. nečovek mora biti da uradi takvu stvar, ja zaista ne znam. Proglasiti nekoga mrtvim, a da je živ, to samo može teški antihrist. Neko ko se Boga ne boji. A takve brzo stigne kazna.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike