Emotivno sam ispunjen, ali žene ni na vidiku! Isak Šabanović o ljubavi i najvećem strahu: Ne mogu da se vezujem

04.02.2022

07:45

0

Pevač je za 24sedam otkrio i kako se snašao na snimanju spota sa pištoljem u ruci

Emotivno sam ispunjen, ali žene ni na vidiku! Isak Šabanović o ljubavi i najvećem strahu: Ne mogu da se vezujem
isak_sabanovic_02062021_007 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Isak Šabanović je učešćem u takmičenju „Zvezde Granda” stekao veliku popularnost, a publika ga je zavolela zbog specifične boje glasa, međutim, malo ko zna sa kakvim strahovima se bori ovaj momak. 

S obzirom na to da je poznato da su Bjelopoljci šarmantni i veoma šaljivi momci, kontaktirali smo Isaka kako bismo saznali neku anegdotu iz njegovog života. Umesto anegdote, on nam je otkrio čega se plaši.

Naime, Šabanović je za 24sedam ispričao sa kakvim strahom se suočio na snimanju spota za pesmu koja će uskoro ugledati svetlost dana, ali i kako stvari stoje kada je u pitanju njegov emotivni život. 

ATAImages/ M.M.
Isak Šabanović

 - Sa najvećim strahom sam se susreo tokom snimanja spota za pesmu koja uskoro izlazi. Ja se baš plašim visine i prilikom snimanja spota, prvu scenu smo snimali na krovu jednog hotela, gde je sve malo nakrivo, rekli su mi da što bliže priđem ivici, ja nisam smeo - ispričao je Isak, prisećajući se kako je sve izgledalo:

- Smejali su mi se, šalili su se na moj račun. Onda su mi rekli kako treba da padnem na dušek i tada mi se zavrtelo u glavi. Bukvalno nisam smeo da se narednih nekoliko minuta pomerim i ostao sam tako da ležim. Kasnije sam se uneo u ulogu i zaboravio sam gde se nalazim, ali baš mi se smučilo u jednom trenutku, hteo sam da povratim - priča Isak i otkriva da li se povredio: 

Foto/Antonio Ahel/ATAImages
Isak Šabanović

 

- Nisam, nije ništa strašno, malo sam lupio - kazao je on. 

Juče je svojim vernim pratiocima otkrio da za potrebe snimanja spota koristi vatreno oružje, a sada je priznao da mu je to zapravo bio prvi put da drži pištolj u ruci. 

Instagram printscreen/isakciksy
Isak Šabanović

 

- Pa jeste, ovo mi je prvi put da držim oružje u ruci. Dobar je osećaj, ne mogu čitav spot da otkrijem. Nije u pitanju opasni momak, već momak koji se bori za devojku - ispričao nam je on, te nismo odoleli da ga ne pitamo za ljubavni život: 

- Moj emotivni život je ispunjen svime, sem žene. Nešto mi se sada ne vezuje. Nije baš da me devojke saleću - otkrio je Šabanović. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike