Sanja tvrdi da nije imala lošu nameru, ali Kaća još čeka izvinjenje: Nikada neću dati na sebe! (FOTO)

06.02.2022

18:45

0

Pevačica ne krije koliko je pogođena time što joj je izjava „isečena", jer „to i te kako može loše da se protumači", kako se bila požalila...

Sanja tvrdi da nije imala lošu nameru, ali Kaća još čeka izvinjenje: Nikada neću dati na sebe! (FOTO)
amig_14122021_0126 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Drama oko isečene izjave Katarine Živković ne jenjava - pevačica se ponovo oglasila na društvenoj mreži Instagram kako bi se zahvalila koleginicama na podršci. Ujedno, naglasivši kako „nikada neće dozvoliti da je neko blati", očito je da i dalje čeka izvinjenje koje je oštro zatražila od voditeljke Sanje Marinković, iz čije su emisije njene reči „nestale".

- Veliko hvala koleginicama koje su me javno podržale i koje su uz mene, samim tim su pokazale da drže i do sebe. Uvek me je najviše bolela nepravda i nikada neću dati na sebe, niti dozvoliti da neko blati i omalovažava nešto što se godinama gradi teškim, napornim i poštenim radom - poručila je Živkovićeva u okviru svojih storija, uz napise jednih domaćih medija baš na tu temu.

Katarina Živković Instagram screenshot / katarina_zivkovic_official
 

Podsećanja radi, Sanja je u razgovoru za „Telegraf" naglasila kako nije imala nikakvu lošu nameru, te da je pevačica kod nje uvek rado viđen gost. 

- „Magazin In" je emisija koja se snima i veoma često snimimo mnogo veću minutažu od one koja ide u etar. Dužina trajanja emisije nam se saopšti dan pred emitovanje, zbog dužine blokova reklama. Nažalost, morala sam ovog puta da skratim skoro 45 minuta sadržaja, što nije bilo jednostavno, jer su sve gošće bile maestralne. Kaća Živković je, na primer, veoma prijatno iznenadila Zoru Dobričanin, što joj je Zora i rekla - počela je bila Sanja za pomenute medije.

„Ove subote..."

- Kaća je moj drag gost, svake sezone izuzetno lepo izgleda, veoma je zahvalan sagovornik i na moje teme i pitanja odgovori inspirativno, iskreno i baš kako ja kao autor očekujem od gosta. Ove subote jedno od pitanja se odnosilo na predrasude koje muskarci i žene mogu da imaju kada je reč o estradnim zvezdama, rijaliti zvezdama, influenserkama, voditeljkama i ličnostima sa javne scene koje slove za veoma atraktivne i koliko estetika ima veze sa etikom.

- S obzirom na to da, kada je reč o predrasudama, uvek su najintrigantije rijaliti zvezde, tako je u emisiji emitovan komentar Maje Marinković. Kaća i Nada Macura, a i ostale gošće su se složile da predrasude postoje o svakom zanimanju i da svako ima pravo na svoj stav i da ih to ne dotiče.

Sanja Marinković ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ovaj deo emisije i dalja rasprava u studiju na tu temu skraćena, ali bez ikakve zle namere. Katarina je, kao i sve ostale gošće, davala veoma inspirativne i pametne odgovore na temu i druga pitanja tokom sedamdeset minuta koje su zaslužilvale minutažu u emisiji - objašnjavala je voditeljka, koja je zatim odgovorila i na pitanje da li smatra da Katarini duguje izvinjenje.

- Objašnjenje, kao autor emisije, koja sam dala vama u izjavi shvatiće svi sagovornici. Ono što je meni kao autoru i domaćinu emisije važno je da imam poštovanje prema svakom gostu i moja namera nije bila da bilo koga omalovažim, ponizim ili uvredim, žao mi je ako je neko nešto pogrešno protumačio.

- Katarina i mnoge talentovane devojke koje se vredno bave svojim poslom su moje gošće već decenijama i poznato je da je moja emisija po karakteru uvek na strani osnaživanja žena bez obzira na profesiju, titulu ili godine - zaključila je.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike