Skandal ne jenjava: Nakon optužbi Kaće Živković, oglasila se Sanja Marinković!

06.02.2022

09:28

5

Voditeljka je objasnila do kakve zabune je došlo i šta se desilo

Skandal ne jenjava: Nakon optužbi Kaće Živković, oglasila se Sanja Marinković!
ATAImages/ A.A.

Nastala je prava drama kada je pevačica Katarina Živković na svom nalogu na Instagramu otkrila da je voditeljka Sanja Marinković u emisiji "Magazin In" skratila deo njenog odgovora.

Kaća je smatrala da je na taj način Sanja htela da je omalovaži i napravi da njena izjava drugačije zvuči nego što je ona rekla, a sad se oglasila i Sanja.

- "Magazin In" je emisija koja se snima i veoma često snimimo mnogo veću minutažu od one koja ide u etar. Dužina trajanja emisije nam se saopšti dan pred emitovanje, zbog dužine blokova reklama. Nažalost, morala sam ovog puta da skratim skoro 45 minuta sadržaja, sto nije bilo jednostavno jer su sve gošće bile maestralne. Kaća Živković je, na primer, veoma prijatno iznenadila Zoru Dobričanin što joj je Zora i rekla - počela je Sanja priču za Telegraf.

- Kaća je moj drag gost, svake sezone izuzetno lepo izgleda, veoma je zahvalan sagovornik i na moje teme i pitanja odgovori inspirativno, iskreno i baš kako ja kao autor očekujem od gosta. Ove subote jedno od pitanja se odnosilo na predrasude koje muskarci i žene mogu da imaju kada je reč o estradnim zvezdama, rijaliti zvezdama, influenserkama, voditeljkama i ličnostima sa javne scene koje slove za veoma atraktivne i koliko estetika ima veze sa etikom - rekla je voditeljka.

Sanja Marinković Antonio Ahel/ATA Images
 

- S obzirom na to da, kada je reč o predrasudama, uvek su najintrigantije rijaliti zvezde, tako je u emisiji emitovan komentar Maje Marinković. Kaća i Nada Macura, a i ostale gošće su se složile da predrasude postoje o svakom zanimanju i da svako ima pravo na svoj stav i da ih to ne dotiče. Ovaj deo emisije i dalja rasprava u studiju na tu temu skraćena, ali bez ikakve zle namere. Katarina je, kao i sve ostale gošće, davala veoma inspirativne i pametne odgovore na temu i druga pitanja tokom sedamdeset minuta koje su zaslužilvale minutažu u emisiji - objasnila je Sanja.

Na pitanje da li smatra da Katarini duguje izvinjenje, Sanja je odgovorila:

- Objašnjenje, kao autor emisije, koja sam dala vama u izjavi shvatiće svi sagovornici. Ono što je meni kao autoru i domaćinu emisije važno je da imam poštovanje prema svakom gostu i moja namera nije bila da bilo koga omalovažim, ponizim ili uvredim, žao mi je ako je neko nešto pogrešno protumačio.

-  Katarina i mnoge talentovane devojke koje se vredno bave svojim poslom su moje gošće već decenijama i poznato je da je moja emisija po karakteru uvek na strani osnaživanja žena bez obzira na profesiju, titulu ili godine - dodala je Sanja.

Podsetimo, pevačici je veoma zasmetalo što je jedna od njenih izjava „isečena" jer, kako kaže, ta tišina odaje pogrešan utisak i zbog toga joj nimalo nije pravo.

- Pošto je moj komentar u emisiji „Magazin In" na pitanje postavljeno meni i Maji Marinković: „Da li rijaliti učesnice i pevačice muškarci doživljavaju kao žene lakog morala i ograničene inteligencije", Sanja Marinković sklonila (izbacila iz emisije), prinuđena sam da prokomentarišem ovde, jer moja je dužnost da odbranim sebe, svoju profesiju i sve svoje koleginice, koje se kroz život pošteno bore i pošteno zarađuju svoj dinar - oštro je počela Kaća.

ATA Images/Antonio Ahel
 

- Dakle, moj odgovor koji je Sanja isekla je glasio ovako: „Predrasuda ima i biće ih, a što se tiče promiskuiteta i žena lakog morala, takvih ima i među voditeljkama i među advokatima, agentima i lekarima, smatram da promiskuitet nema apsolutno nikakve veze sa profesijom kojom se bavite i da su to apsolutne gluposti, a kako na njih reagujem, ne reagujem nikako, jer me one ne pogađaju" - nastavila je.

- S obzirom da je tokom emitovanja moj komentar na njeno neprikladno pitanje izostavljen, izbačen, to može vrlo lako da se pogrešno protumači kako se ja zapravo slažem sa svime što ona govori, a pošto nisam odgovorila, tačnije pošto je isekla moj odgovor, to bi značilo da ja to podržavam i da odobravam sve što ona govori, što je u krajnju ruku nefer i vrlo zlonamerno. Ne znam koja je bila Sanjina namera, ali je svakako uvredljiva, ne samo za mene, već za sve moje kolege - nastavila je Živkovićeva.

 

 

- Zoveš u emisiju goste da bi ih potom vređala, ponižavala i omalovažavala i na kraju kreiraš onako kako tebi odgovara. Ja to ne želim i želim javno izvinjenje, ne samo za sebe već za sve moje kolege - zaključila je ona.

Na ovu Katarininu objavu odreagovale su mnoge pevačice poput Maje Nikolić, Milene Ćeranić, Rialde Karahasanović, Aleksandre Bursać, Kije Kockar i drugih.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti