Ekipa 24sedam posetila rodnu kuću Katarine Živković: Pevačica otvorila porodični album i priznala da ima ruske korene (FOTO)

24.10.2021

14:00

0

Kako je objasnila za naš portal od roditelja je pokupila ono najlepše, odrastala je zdravoj okolini, nedavno je renovirala kuću svojih roditelja, a najveći deo vremena provodi u Beogradu

Ekipa 24sedam posetila rodnu kuću Katarine Živković: Pevačica otvorila porodični album i priznala da ima ruske korene (FOTO)
ATAImages/ A.A./24sedam/Danilo Krša

U Radničkom naselju nadomak Leskovca rođena je pevačica Katarina Živković. Tu je odrasla, završila školu, a potom ju je karijera i muzika odvela do srpske prestonice. Ekipa 24sedam posetila je Kaćin rodni kraj, gde nas je dočekao njen brat Miloš sa suprugom.  

Ljubazni komšiluk nas je najpre uputio do kuće u kojoj žive Katarinini roditelji. Trospratna kuća  sa dva ulaza, kaže nam Miloš, nedavno je renovirana na Kaćino insistiranje i upravo je ona u tome najviše uživala.

- Kaća je javna ličnost, mora da ima i lepu kuću. Kod nas je uvek veselo, živimo porodično. Ona i ja se nikada nismo svađali, nije bilo potrebe, ni kao mali se nismo prepirali, a ni sada kada smo odrasli ljudi. Ona veliki deo vremena provodi u Beogradu zbog posla, ali je tokom vanrednog stanja i karantnina sve vreme bila ovde sa nama - priča Katarinin brat. 

Pevačicina kuća je sveže okrečena, a visoka kapija skriva veliko dvorište sa pokošenim travnjakom.

Kao i u svakom malom mestu, svi znaju o svakome sve, pa je tako i u slučaju Živkovićeve i njene porodice. 

- Oni su jako fini ljudi, a Katarina vaspitana devojka. Oduvek se znalo da će ona biti pevačica. Uvek je bila vesela, razigrana i spremna da zapeva. Često nas je zabavljala. Nedavno je pevala tu na rođendanu njenog malog rođaka. Njen otac je sada dobrog zdravlja, hvala Bogu oporavio se kakav je bio - pričaju prve komšije. Ipak, u poslednje vreme je ređe viđaju otkako ima nastupe.

Detinjstvo

Kaćino detinjstvo je bilo, kako kaže, srećno i bezbrižno, a sa ekipom našeg portala, ona je podelila i neke porodične trenutke. Listajući njen porodični album, prisetila se najlepših trenutaka iz školskih dana. 

- U Beograd sam došla sa 18 godina, a preselila se sa 19 ili 20, ne sećam se tačno, ali sam prihvaćena odlično. Snašla sam se još bolje - kaže Katarina za 24sedam i prvi put otkriva da ima ruske korene.  

- Ja sam preslikana moj tata. Mamin deda je Rus, tako da imam malo ruske krvi, što se na meni i ne vidi baš, ali prirodna sam plavuša. Uzela sam najlepše od mame i tate. Izgradila sam svoj integritet, ali svu dobrotu i ono pozitivno sam uzela od roditelja, koji su baš dobri ljudi. Moj tata je jako spontan čovek, ne voli mnogo da priča, a kad priča, on je tu da zabavi sve oko sebe. Veoma simpatičan čovek. Što se tiče karaktera, više sam osobina nasledila od majke. Strogi su mi roditelji, mama više, ali ja sam im naravno zahvalna na tome. Bila sam mamino i tatino mezimče, jer sam jedinica, pa sam i dan-danas njihova maza. Ponašaju se prema meni kao da imam 12 godina. Kada budem još starija, sigurno ću biti i dalje njihova beba - govori Kaća, otkrivajući još neke detalje iz detinjstva.  

- Imala sam lepo detinjstvo, srećno dete. Uvek sam bila okružena porodicom, roditeljima, sa bakom i dekom dok su bili živi. Bez obzira na to što nemam rođenog brata i sestru, nama je kuća uvek puna. Nikada nisam bila usamljena, jer sam veoma društvena osoba. Igrala sam folklor, bila sam deo hora, glumačke i likovne sekcije. 

Iako njene komšije kažu da je uvek bila vesela i razigrana, Kaća priznaje da je često umela da bude ljuta kada joj mama ne da da se igra na ulici sa ostalom decom. 

- Najčešće sam plakala kada sam želela da idem napolje da se igram, a mama mi to nije dozvoljavala, jer nisam uradila neki domaći zadatak, ili je nešto nisam poslušala. Sećam se da smo bili na jednoj svadbi i majka me je nešto kinjila. Nije mi dozvolila da izađem iz restorana da se igram sa drugom decom i bila sam mnogo ljuta - govori ona i pokazuje nam fotografiju na kojoj je upravo ljuta.  

Privatna arhiva
 

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti