Sve Cecine ljubavi posle Arkana: S nekima je ponosno izlazila u javnost, a druge je držala u tajnosti (FOTO)

02.02.2022

13:14

0

Autor: Marija Mitić

Posle smrti supruga 2001. godine, pevačica je dugo bila sama, a iako su je mediji povezivali sa raznim muškarcima, ona je samo dve ljubavne veze javno potvrdila

Sve Cecine ljubavi posle Arkana: S nekima je ponosno izlazila u javnost, a druge je držala u tajnosti (FOTO)
anastasija_rodjendan_30052019-00007 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i ugostitelj Bogdan Srejović, rešili su da stave tačku na svoj emotivan odnos, nakon godinu dana veze. 

Iako je sve delovalo idilično i tako da je pevačica konačno našla partnera "za ceo život", čini se da su se neke stvari promenile i njihova ljubav nije opstala.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović

Posle smrti supruga, Željka Ražnatovića Arkana  2001. godine, pevačica je dugo bila sama, a iako su je mediji povezivali sa raznim muškarcima, ona je samo dve ljubavne veze javno potvrdila.

Osim s Bogdanom, Ceca je u javnosti pričala i o romansi sa manekenom Vladimirom Cvetkovićem, a njihova veza potrajala je samo šest meseci.

Printscreen Youtube
Vladimir Cvetković

Veza im je pukla 2010. godine, a tada su maneken i pevačica medijima ispričali da su ih razdvojile razlike u karakterima.

Vladimir se posle Cece povukao iz javnosti, mada su ga mediji i dalje povremeno dovodili u vezu sa drugim ženama iz javnog života. 

Osim Bogdana i Cveleta, o čijoj je ljubavi pevačica pričala u javnosti, po gradskim kuloarima i medijima govorilo se i pisalo i o drugim, navodnim vezama pevačice. Njeno ime dovođeno je u vezu sa manekenom Vladom Vuksanovićem, Andrejem Kulundžićem, ali i manekenom Aleksandrom Jovovićem. Ipak, sve je ostalo samo na nivou spekulacija.

M.M./ATAImages
Vlada Vuksanović

Najveću pažnju javnosti mediji su do Srejovića dali vezi sa Kulundžićem, poznatim automobilistom, nekadašnjem vozaču međunarodnog Porše superkupa. 

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike