Veza Cece i Bogdana već dugo nije funkcionisala: Ove stvari odale su da se slavnom paru bliži raskid (FOTO)

02.02.2022

12:37

5

Autor: Marija Mitić

U gradskim kuloarima već se šuškalo uveliko o prekidu njihove romanse

Veza Cece i Bogdana već dugo nije funkcionisala: Ove stvari odale su da se slavnom paru bliži raskid (FOTO)
ceca bogdan raskid_18052021_0107 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Danas je odjeknula vest o raskidu Svetlane Cece Ražnatović i Bogdana Srejovića, koji su bili u ljubavnoj i, činilo se, idiličnoj emotivnoj vezi proteklih godinu dana.

Par je danas objavio vest o raskidu, međutim, ove insinuacije pokrenute su mnogo ranije. Naime, kako su Ceca i Bogdan imali nekoliko zajedničkih romantičnih putovanja tokom zabavljanja, ono što je u prvi mah delovalo čudno jeste što je pevačica u januaru sama otputovala na egzotičnu i  romantičnu destinaciju - Maldive.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Ona je, čini se, u prvi mah pokušala da sakrije sa kim je otputovala, pa je tako na društvenim mrežama objavljivala isključivo fotografije i snimke na kojima je sama, međutim, Bogdan je ubrzo stavio tačku na spekulacije o zajedničkom putovanju, objavivši na Instagramu da se uputio na Zlatibor.

Printscreen Instagram/ BogdanSrejović
 

To što je par otputovao razdvojeno odmah je pokrenulo sumnje, posebno što je Cecino putovanje zaista izgledalo kao da je namenjeno za zaljubljeni par.

Bogdan je za razliku od svoje bivše partnerke zimske dane proveo na snežnom Zlatiboru, a još dok je putovao ka ovoj destinaciji objavljivao je snimke iz auta i činilo se da je potpuno zadovoljan i srećan, te kao da se ništa između njih ne dešava, a ponajmanje raskid.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović

Njega su, međutim, nedugo zatim, "uhvatili" paparaci na koncertu Lene Kovačević u društvu zanosne crnke, čime su se podgrejale spekulacije o njihovom raskidu, koje su se naposletku i ispostavile kao tačne.

Sve je zanimalo ko je devojka u Bogdanovom društvu, te da li je slavnu pevačicu zamenio upravo sa njom, a zbog brojnih medijskih napisa on se brzo na svom Instagram nalogu oglasio o ovoj temi, pa napisao:

- Jelka je moj brat i jedna od najboljih drugarica preko 15 godina - napisao je Srejović u opisu fotografije sa ovom devojkom.

Instagram printscreen/bogdan_srejovic
 

Inače, poznati par dugo u javnosti nije viđen zajedno, a na božićnoj litugriji u Hramu Svetog Save u Beogradu, došli su odvojeno.

Takođe, Ceca i Bogdan se na društvenim mrežama ipak, još uvek "prate", a ugostitelj takođe i dalje "prati" Cecinu decu, Anastasiju i Veljka.

Da li su Ceca i Bogdan zvanično raskinuli pre nego što su jedno bez drugog otišli na različita putovanja, te da li su tamo potražili utehu i odmor od emotivnog brododoloma, ili je problem nastao kasnije, zbog Srejovićevog potencijalno novog izbora, za sada ostaje misterija.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike