Otac Bogdana Srejovića progovorio o raskidu Cece i sina: Odrasli su ljudi, ne mešam se

02.02.2022

12:44

1

Miloš je imao priliku da upozna Ražnatovićku, bio je oduševljen njome, a sada poštuje odluku koju su oboje doneli

Otac Bogdana Srejovića progovorio o raskidu Cece i sina: Odrasli su ljudi, ne mešam se
boks_hyatt_21052021_0007 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Danas je odjeknula vest da su posle više od godinu dana zabavljanja raskinuli Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović. Iako je su živeli pravu bajku, čini se da naposletku ipak nije bilo tako.

U januaru prošle godine se saznalo za Cecinu i Bogdanovu ljubav, a da je ovo bila ozbiljna veza govori i podatak da je pevačica upoznala tadašnjeg dečka sa ćerkom i sinom, a Srejović nju sa svojim roditeljima. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović

 

 

Otac poznatog beogradskog ugostitelja, Miloš Srejović je ranije istakao da je oduševljen pevačicom, kao i da podržava svaki izbor svog sina. 

Sada, kada je potvrđena informacija da je došlo do raskida između pevačice i ugostitelja, Srejovićev otac je rekao da ne želi da se meša u njihov odnos, niti je to ikada činio. 

ATAImages/Antonio Ahel
Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović

- Sve je to nezahvalno komentarisati. Ja im se nisam mešao ni u vezu, pa neću ni u raskid. Odrasli su ljudi, ako je to njihova zajednička odluka, ja je poštujem - rekao je Miloš Srejović za Kurir. 

Podsetimo, Miloš Srejović je za Cecinu i Bogdanovu ljubav saznao iz medija i da do tada sina nije video tako srećnog i zadovoljnog.

- Nezahvalno je to komentarisati. Oni su punoletni, zreli ljudi, koji znaju da brinu o sebi. Koliko sam mogao da primetim, srećni su i zadovoljni. To je obostrana priča i ne bih se dalje mešao u to. Moram reći da Bogdana nisam skoro čuo i video tako srećnog i zadovoljnog, pa pretpostavljam da je sve u savršenom redu - rekao je ranije nekadašnji atletski šampion. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike