Vuče traume iz detinjstva! "Praktična žena" o najtežem periodu života: Nisam se nasmejala godinu dana

01.02.2022

11:18

0

Nemiri u Zagrebu su presudili da voditeljka odrasta u Beogradu, što njoj nikako nije prijalo

Vuče traume iz detinjstva! "Praktična žena" o najtežem periodu života: Nisam se nasmejala godinu dana
Screenshot_6 - Copyright Instagram printscreen/prakticnazena

Voditeljka Nataša Pavlović, domaćoj javnosti poznatija kao „Praktična žena”, godinama je u sebi čuvala tajnu o svom detinjstvu.

Bezbrižno odrastanje u rodnom Zagrebu prekinuo je rat i neredi, koji su njenu porodicu naterali da se preseli u Beograd.

Dolazak u srpsku prestonicu joj je teško pao. Iako je imala društvo oko sebe i okolina ju je prihvatila bolje nego što je očekivala, voditeljka je vodila bitku sa samom sobom. 

ATAImages/ A.A.
Nataša Pavlović

- Izgubila sam samopouzdanje i sve, nisam imala identitet, mislila sam da nikada više neću biti iskreno i bezbrižno srećna, ali život je čudo i sve može da demantuje - pričala je Nataša sa knedlom u grlu u emisiji „Balkanskom ulicom” pa se prisetila bolnog perioda:

-  Nakon godinu dana mama više nije znala šta da radi sa mnom. Skoro sam pala razred, povukla sam se i patila. Ugojila sam se 20 kilograma od depresije i danas imam traumu od gojenja jer me vezuje za jako loš period u životu. Nisam se nasmejala godinu dana i mama je odlučila da me odvede u Zagreb iako su svi govorili da nije trenutak za to.

ATAImages/ A.A.
Nataša Pavlović

- Tamo sam doživela silne neprijatnosti gde su me izbacili iz moje škole. Profesorka me je vukla kroz celu školu i izbacila napolje. Tada mi je postalo jasno zašto sam ja imala dvojku iz istorije kada su svi imali petice, a znala sam isto kao oni - ispričala Pavlovićeva. 

Podsetimo, za Natašu Pavlović je prethodna godina bila veoma teška. Ne samo zbog epidemiološke situacije, već i zbog gubitka bivšeg supruga Marka Živić, što ju je potpuno slomilo. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike