Prvi put o dubokom bolu! Ispovest Nataše Pavlović o smrti Marka Živića: Tugujem u svoja četiri zida

06.01.2022

11:32

0

Voditeljka je imala tešku godinu nakon što je preminuo njen bivši suprug, te je ispričala kako je sve izdržala

Prvi put o dubokom bolu! Ispovest Nataše Pavlović o smrti Marka Živića: Tugujem u svoja četiri zida
ATAImages/ A.A.

Voditeljka Nataša Pavlović imala je tešku godinu, jer je njen bivši suprug Marko Živić preminuo. To ju je potpuno šokiralo i slomilo, te je sada smogla snage da otkrije svoje emocije kada se bol "slegla".

- Godina 2021. je moja najteža godina i iskreno ne znam odakle sam crpela snagu da ostanem na nogama i da budem posvećena i deci i poslu. Ne znam gde sam našla tu nadljudsku snagu da to sve izdržim, a da se ništa ne primeti, ali neka bude da su deca ta koja su me motivisala - rekla je Nataša za "Alo", a zatim nastavila:

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- To su stvari koje ne prolaze, to mora da se otpati i ja sam to uradila u svoja četiri zida. Takva sam. Nemam ništa od toga što ću svoju tugu da delim sa bilo kime, osamim se, tugujem tamo gde me niko ne vidi i onda kada izađem među ljude uključim autopilot i idem dalje. Valjda smo mi ljudi životinje koje mogu da izdrže čak i ono što misle da ne mogu - rekla je Nataša, koja je priznala da joj je cela prethodna godina bila veliki izazov.

- Teško je bilo biti raspoložen tokom prethodne godine. Nisam smela da posustanem, jer svima su nam se dešavale loše stvari. Suočavali smo se s jako neprijatnim situacijama. Sebi nisam smela da dozvolim da se pojavim na snimanju emisije i da se vidi da mi je teško, to je bio pravi izazov - dodala je ona.

 

 

Iako je 2021. godina bila izuzetno teška za Natašu, ona priznaje da zbog porodice i posla mora da ostane jaka i da se ne preda.

- Iako sam od onih žena koje se trude da sve postignu, naravno da se umorim. Danima jurim oko poslovnih obaveza, pazim dete koje mi je bolesno, neispavana sam, ne znam gde gledam, često mi se dogodi da zaplićem u emisiji... Nekada i namerno ostavim u montaži svoje lapsuse, jer je previše savršenosti, pogotovo na društvenim mrežama. S druge strane, ja baš želim da se poistovetim sa ženama koje me gledaju, kao i one sa mnom jer nismo uvek najbolje, najzgodnije i uvek dobro raspoložene - kaže voditeljka.

 

 

Brak sa producentom Predragom Pavlovićem s kojim ima dva sina važi za jedan od skladnijih na domaćoj javnoj sceni. Njih dvoje se retko eksponiraju u medijima, ali su, kako Nataša kaže, jednom drugom velika podrška kako privatno tako i poslovno.

- Razumemo se pogledom. Toliko dugo smo zajedno da smo sve teme oko posla odavno ispričali, ali ipak kada dođemo kući jedno drugom poverimo sve probleme koje imamo i nastavljamo dalje - rekla je ona.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti