Pre nego što se udala za producenta, Nataša je saznala da je „imao milion žena": Ne da mi nije smetalo, nego sam i ja njemu otkrila svoju prošlost!

09.02.2021

09:42 >> 09:50

0

Voditeljka napominje da joj ta informacija nimalo nije smetala, jer je smatrala da je naučio šta hoće a šta neće, te znala da će je više ceniti

Pre nego što se udala za producenta, Nataša je saznala da je „imao milion žena": Ne da mi nije smetalo, nego sam i ja njemu otkrila svoju prošlost!
Copyright Nataša Pavlović Printscreen „1 na 1"

Voditeljka Nataša Pavlović uživa u braku sa producentom Predragom Pavlovićem, a u jednom intervjuu dotakla se njegove prošlosti, kao i početka njihovog zabavljanja. Tada, ona je otkrila kako ga je o svemu i detaljno ispitala pre nego što se upustila u ozbiljnu vezu, a ono što je saznala pomoglo joj je da kasnije donese svoju odluku, te se i uda za njega.

– Mlad čovek, kada se zaljubi, odmah bi i venčanje i decu, jer misli da će to trajati zauvek. Međutim, bitno je da oboje prožive toliko toga da bi brak kasnije bio skladniji i da u pedesetim ne bi „poludeli” – ispričala je Nataša svojevremeno za „Stori”, pa nastavila o tome kako je još na samom početku ljubavi o svom izabraniku poželela što više da zna: Sve sam ga detaljno ispitala, pa kad sam shvatila da je imao „milion” žena, da je izlazio, putovao i radio sve što mlad čovek treba da radi, onda sam rekla – super. Ne da mi nije smetalo što je u njegovom životu bilo toliko žena, već mi je bilo drago, jer sam znala da će umeti više da me ceni. Smatrala sam da je naučio šta hoće i šta neće, kao i ja.

– Ispričala sam mu i ceo moj istorijat, samo što moja prošlost nije bila burna kao njegova. Ali, imala sam mnogo mogućnosti da na osnovu kako svog, tako i iskustva svojih drugarica, zaključim šta želim. Sa trideset si zreo čovek, ali pre toga sigurno nisi. Ne kažem da ne možeš naći partnera za ceo život, ali to je čista igra na sreću. Svakog dana zahvaljujem Bogu što sam sačekala i što ništa nisam radila na brzinu – zaključila je voditeljka.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike