Setila se svih uspomena... Bivša supruga Marka Živića prvi put o njegovom odlasku

15.10.2021

12:45

0

Nataša Pavlović objavila je i nekoliko fotografija sa glumcem

Setila se svih uspomena... Bivša supruga Marka Živića prvi put o njegovom odlasku
natasa pavlovic marko zivic - Copyright ATAImages/ A.A.

Nataša Pavlović bila je u braku sa Markom Živićem, koji je preminuo juče, 14. oktobra, u 50. godini od koronavirusa, a sada se prvi put oglasila i oprostila od njega.

Ona je emotivnim rečima najpre opisala Markove fotografije kojih je objavila nekoliko.

- Htela sam neke ozbiljne da stavim, ali ti si izabrao ove. Kada bi i sam osmeh odlučio da se povuče, ti si ga terao da radi prekovremeno. Tamnu i tešku stranu sveta farbao si u najdrečavije boje. Boje koje si sam izmišljao. Boje koje su kao magnet privlačile sve u tvojoj blizini. To je talenat veći od glume, veći od svake umetnosti. Verujem da će Kruševac s ponosom dodeliti tvoje ime nekoj kulturnoj ustanovi, baš kao što si ti s ponosom stalno pričao o njemu - napisala je Nataša, a zatim je dodala:

- Pozdravi Svetu i Bilju, zagrli Čilija. Ako treba da se popravi klupica, tata je tamo. I smej se sa Šimetom, da te čujemo do Pakova. Jajop Bibi - napisala je voditeljka.

 

 

Glumac i voditeljka bili su u braku četiri godine, a iako nikad nisu govorili o razlozima zbog kojih su se rastali, jasno je bilo da su ostali u dobrim odnosima.

- Nataša i ja smo bili prijatelji dok smo bili u vezi, a to smo i ostali posle razvoda. Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije - rekao je Marko jednom i svojim stavom dao do znanja mnogima, da ukoliko je ljubav u odnosu nestala, poštovanje i ljudskost uvek treba da postoje.

Nataša se nakon razvoda od Živića udala za producenta Predraga Pavlovića, sa kojim je dobila dva sina, dok glumac posle kraha braka nije javno govorio o svom emotivnom statusu, ali je jednom prilikom istakao da mu je neostvarena želja da postane otac.

Podsetimo, Živić je 2008. godine operisan nakon što je otkriveno da ima maligni kancer jednjaka i želuca, a u tim trenucima, podrška mu je, između ostalog, bila upravo bivša supruga.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike