Sećate li se braće Mitrović iz "Srećnih ljudi" koji su maltretirali Necu? Šokiraćete se onim šta danas rade (FOTO)

13.01.2022

08:00

1

Ni jedan ni drugi se više ne bave glumom, a teško i da ćete ih prepoznati na ulici

Sećate li se braće Mitrović iz "Srećnih ljudi" koji su maltretirali Necu? Šokiraćete se onim šta danas rade (FOTO)
Printscreen/YouTube, RTS

Gledaoci kraj malih ekrana su uvek strahovali kada Neca Golubović (Janko Milivojević) krene u školu. 

Razlog tome je bilo što nikada nismo znali da li će ga na tom putu presresti braća Mitrović, koja su ga redovno maltretirala i uzimala mu novac. 

Printscreen/YouTube, RTS
 

Nestašnu braću su tumačili, tada deca, Pavle Bihali i Nikola Žarković, a njih dvojicu danas verovatno ne biste prepoznali na ulici. No, to nije jedino što će vas iznenaditi kod ovog dvojca.

Pavle Bihali je rođen 1982. godine, a danas je poznat kao predsednik i osnivač pokreta "Levijatan", koji se predstavlja kao organizacija za zaštitu životinja. On je unuk osnivača izdavačke kuće "Nolit". 

Kada je o seriji reč, jednom prilikom je izjavio da se snimanja više i ne seća.

- To su bila jednodnevna snimanja po više epizoda. Ne sećam se kako je to bilo, baš sam bio mali. Ne mislim da sam u tome bio dobar i nisam se pronašao. To mi je donelo samo nepotrebnu pažnju i prepoznatljivost. Nije mi prijalo i vrlo brzo sam se isključio iz toga - rekao je on svojevremeno za medije, pa otkrio da je dobijao i druge glumačke ponude, ali ih nije prihvatao.

Nikola Žarković, s druge strane, danas je advokat, a posle mnogo godina imao je ulogu u filmu "Sistem". Pre nego što je uplovio u svet advokature, kako se navodi, radio je u Poštanskoj štedionici na pravnim poslovima.

On je zaigrao i u filmu "Tango Argentino"; ali ga gluma ipak nije privlačila.

- Moja ambicija nije bila usmerena ka glumačkom pozivu. Bio sam razumno dobar đak i sebe sam nalazio u drugim stvarima. Na kraju je to prevagnulo i otišao sam u nešto što veoma volim, i nisam se pokajao - rekao je Nikola svojevremeno.

Samostalan je advokat od februara 2009. godine, a oblast rada su mu krivično i odštetno pravo. Govori engleski jezik i služi se nemačkim i ruskim. Oženjen je i ima jedno dete.

Printscreen/YouTube, Dobro Jutro - Jovana & Srđan
 

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti