Ovako sad izgleda Danina! Upoznali ste je u „Montevideu", dete je rodila daleko od Srbije, a volela poznatog producenta

23.01.2022

16:55

0

Napravivši pauzu, bila se preselila u Australiju sa suprugom posle uloge Rose

Ovako sad izgleda Danina! Upoznali ste je u „Montevideu", dete je rodila daleko od Srbije, a volela poznatog producenta
gloria_11062019_0121 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Posle serije „Pare ili život", domaća publika je daleko bolje upoznala glumicu Daninu Jeftić kao Rosu u ostvarenju „Montevideo Bog te video". Međutim, ona se posle toga povukla sa scene. Vratila se tek u „Igri sudbine", gde tumači lik Klaudije.

I posle pauze, fanovi je nikako nisu zaboravili i svakako važi za jednu od naših najlepših glumica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danina Jeftic (@danina12)

 

Ranije, međutim, sa suprugom producentom Aleksandrom Kukanjcem se bila preselila u Australiju. Brak su sklopili 2013. u Crkvi Svetog Marka, a zatim i dobili sina Maksima. Građansko venčanje usledilo je nekoliko godina kasnije u Sidneju, međutim, posle samo nekoliko meseci, Danina je daleko od medije spakovala kofere i sa sinom se vratila u Beograd.

Godinu dana od građanske svadbe su se razveli.

Inače, njih dvoje izbegavaju da govore javno o svojoj privatnosti, a tako je bilo i kada se šuškalo da bivši supružnici nisu u dobrim odnosima, te da glumica brani producentu da viđa dete. Pričalo se i da je organizovala tajno krštenje, prenosi „Blic", van čak i Aleksandrovog znanja. Svakako, njih dvoje su sve „svoje čuvali daleko od reflektora".

„Razumem vas, pa razumite i vi mene"

- Ne želim da komentarišem bilo šta što se tiče mog privatnog život. Pre svega zbog toga što će moj sin jednog dana kad poraste moći da čita sve to što je izlazilo po novinama. Probleme koje imamo moja bivša supruga i ja, rešavamo isključivo nas dvoje i ne želim od toga da pravim bilo kakve priče za javnost. Razumem vaš posao, ali nadam se da vi razumete mene - rekao je producent jednom prilikom.

- Ne odgovaram na pitanja o privatnom životu - izjavila je, sa druge strane, Danina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danina Jeftic (@danina12)

 

Inače, pre nego što je nju upoznao, Kukanjac je bio u naizgled ozbiljnoj vezi sa pevačicom Aleksandrom Radović, pišu dalje pomenuti mediji. Pričalo se da je ova ljubav bila velika i iskrena, kao i da je pevačica neke od svojih hitova posvetila upravo njemu. Međutim, posle raskida koji je sve šokirao, svako je krenuo na svoju stranu.

Nakon ove veze, oboje su stupili u brakove, od kojih nijedan nije istrajao - Aleksandra je dobila ćerku sa biznismenom Aleksandrom Zeremskim, a Kukanjac sina sa Daninom Jeftić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danina Jeftic (@danina12)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike