Kris Not se odao alkoholu nakon skandala: Oseća se kao da mu je život gotov!

09.01.2022

08:30

0

Autor: Marija Mitić

Prijatelji glumca bi želeli da on dobije adekvatnu pomoć

Kris Not se odao alkoholu nakon skandala: Oseća se kao da mu je život gotov!
profimedia-0649236766 - Copyright Profimedia

Glumac Kris Not, na našim prostorima najpoznatiji po ulozi Zverke iz serije "Seks i Grad" suočen je sa optužbama za seksualno uznemiravanje, kojih je za sada već četiri. Iako je sve negirao u javnosti i činilo se da se dobro drži, glumac prolazi kroz pravi pakao, što su otkrili i njegovi prijatelji.

Kako kažu, oni su zabrinuti za njega zbog njegovog alkoholizma, dodatno podstaknutog optužbama za seksualno zlostavljanje.

- Kris se iskreno oseća kao da je njegov život gotov. Mislim da je opijanje igralo veliku ulogu u njegovim problemima. Sve uzima danak. Njegovi prijatelji želeli bi da dobije pomoć - rekao je izvor za Page Six.

24sedam/Profimedia
 

Ipak, izvori tvrde da glumac nije nikad bio pijan na setu.

Podsetimo, četiri žene optužile su Nota za seksualno zlostavljanje. Poslednja koja je s pričom izašla u javnost je kantautorka Lisa Džentil, koja je rekla da ju je glumac nasilno ljubio i dirao u njenom njujorškom stanu.

Tvrdi da se incident dogodio nakon što je glumca susrela u restoranu Da Marino u centru Menhetna, gde je još jedna žena tvrdila da ju je Not napao.

Inače, Kris Not reagovao je na ove optužbe rekavši da su sve "lažne".

- Optužbe na moj račun od strane pojedinaca koje sam upoznao tokom godina, čak i decenija, kategorički su lažne. Ove priče su mogle biti od pre 30 godina ili pre 30 dana. "Ne" uvek znači "ne". To je linija koju ne prelazim. Susreti su bili sporazumni i obostrani.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike