Britni nije lagala kad je rekla da su je drogirali! Bivši producent otkriva: Morala je i da peva čim se probudi!

23.01.2022

19:15

0

Otkako se domogla slobode, mračne tajne godina koje je provela „pod nadzorom" oca bez prestanka šokiraju javnost

Britni nije lagala kad je rekla da su je drogirali! Bivši producent otkriva: Morala je i da peva čim se probudi!
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Nekadašnji muzički producent Britni Spirs, Mark Delkor, posvedočio je nedavno da je pop princeza i te kako bila maltretirana u vreme kada je bila pod strogim nadzorom oca Džejmija. Otkako se oslobodila, brojne su tajne iz tog perioda već ostavile njene fanove bez reči, međutim to da nikako nije slagala „da su je terali na silu da koristi litijum" - puklo je poput bombe.

Podsećanja radi, Britni je ranije izjavila kako su je tokom 2019. prisiljavali na opijat koji se koristi za lečenje raznih bolesti, te koji služi kao kontrolor raspoloženja. Zato je često bila dezorijentisana, a mogla je i da ima strašne posledice.

Mentalna oštećenja

- To je jaka droga. Možete dobiti mentalna oštećenja ako to konzumirate duže od pet meseci. Osećala sam se kao da sam pijana. Nisam mogla da vodim normalne razgovore sa svojom porodicom - ispričala je ona jednom prilikom, prenose strani mediji, dok je Mark sada i potvrdio te navode.

On je naglasio i da je litijum morala da koristi rano ujutru, kada je bila „najproduktivnija". Takođe, kada se probudi i ustane iz kreveta, morala je da peva. Često bi se upravo njemu i žalila na umor ili da samo želi da legne i da spava. Međutim otac bi je brzo „vratio u mašinu", odnosno forsirao je da nastavi s nastupima, koncertima...

Podsećanja radi, Spirs je starateljstvo nad starijom ćerkom dobio 2008. godine, pošto je ona bila doživela nervni slom. Njegova je od tada bila zadnja čak i kada je briga o pevačicinom zdravlju bila u pitanju, načinu života... Kada je konačno uspela da se oslobodi, nekoliko puta je ponovila da bi njen otac trebalo da je u zatvoru zbog svega što joj je učinio.

Britni i Džejmi Spirs Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike