Maja Nikolić žestoko o koleginicama: „Mislim da je časnije pevati meni prateće vokale nego objavljivati jeftine snimke!"

21.01.2022

05:55

0

Ona ne krije koliko joj smeta što pojedince uspevaju da proslave skandali, a ne talenat i pevanje, kao što je bilo u njenom slučaju

Maja Nikolić žestoko o koleginicama: „Mislim da je časnije pevati meni prateće vokale nego objavljivati jeftine snimke!"
Maja Nikolić - Copyright Printscreen ,,Sceniranje" Kurir TV

Maja Nikolić, osim kao pevačica, svakako je poznata i po tome što se ne ustručava da javno iznese svoje mišljenje.

I kad su kolege u pitanju - takođe ih ne štedi. Tako je bilo i nedavno kad se ponovo dotakla Aleksandre Radović, a onda i, prenosi „Grand onlajn", Tee Tairović. Kao gošća „Grand magazina", Maja je, između ostalog, naglasila kako smatra da je mnogo časnije biti njen prateći vokal nego objavljivati nekakve jeftine snimke.

Aleksandra Radović Foto: ATA images
 

- Aleksandra Radović mi ne smeta, ona je sad i svedena od kada je dobila dete. Sada sve bolje i bolje peva jer je zaista karijeru krenula sa mnom. Nije učila od mene, ali je pevala u „Kazanova" bendu i onda je meni bila prateći vokal. Ja sam od sedamnaeste godine popularna pa ne znam da li to njoj smeta jer ona nigde u biografiji to ne želi da pomene. Novinari su čak zvali osnivača benda, mog klavijaturistu i njenog bivšeg supruga koji je bio bubnjar, ali ona to krije... Neće da kaže da je počela karijeru tako što je bila prateći vokal Maje Nikolić, ali to je stvarno istina. Pevala je svake nedelje sa mnom, i to godinama, tri ili četiri godine zaredom. Sve u svemu, mnogo časnije je pevati prateće vokale meni nego izbacivati neke jeftine snimke - rekla je Maja.

Tea Tairović ATAImages/ A.A.
 

Prema njenom mišljenju, pevačice se dele na dve grupe, a najproblematičnije su „one novokomponovane", kako ih je sama nazvala.

- Srbija je malo tržište i tačno se zna ko je dama kojoj možeš da ponudš „ol inkluziv" uslugu, a ko dolazi na koncert u haljinama, sa stilistima i frizerima da svojom energijom i pevanjem razbije. Znači, ja sam umetnik koji traje sto godina, pa meni ne treba nikakav skandal - istakla je Nikolićeva u pomenutoj emisiji, pa dodala da mlade nade treba da se ugledaju na većinu takmičara „Zvezda Granda", koji se za svoje mesto na sceni bore na pošten način.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike