Brat Maje Nikolić učestvuje na Beoviziji, pesmu je posvetio Ani Bučević! Sestra ponosna: To je kruna njihove ljubavi

16.01.2022

07:45

0

Autor: Marija Mitić

Marko Nikolić ostvaren je muzičar i producent, a iza sebe ima dva CD-a i mnoštvo hitova koje je pisao za druge izvođače

Brat Maje Nikolić učestvuje na Beoviziji, pesmu je posvetio Ani Bučević! Sestra ponosna: To je kruna njihove ljubavi
Maja Nikolić, Marko Nikolić i Ana Bučević - Copyright 24sedam/Printscreen Instagram/ Anabucevic

Brat pevačice Maje Nikolić, muzičar i producent Marko Nikolić, ove godine će učestvovati na Izboru za pesmu Evrovizije, odnosno festivalu Beovizija, koji će se održati početkom marta.

Iako iza sebe ima dva albuma i mnoštvo hitova koje je napisao za druge izvođače, Marko se nikada do sada nije takmičio i učestvovao na festivalima, međutim, sada ima jak razlog za to. Naime, pesmu "Dođi da te volim", kojom će se predstaviti publici i okušati svoju sreću u potencijalnom predstavljanju naše zemlje na Evroviziji u Italiji, Marko je posvetio svojoj izabranici, motivacionom govorniku i spisateljici - Ani Bučević.

 

 

Za ovu kompoziciju Marko je napisao melodiju, dok je Anina sestra bliznakinja Nada napisala tekst.

 - Pesma za koju sam napisala tekst, a koju peva Anin Marko, ušla je u izbor pesme za Evroviziju Srbije  - saopštila je Nada na svom Instagram profilu, a onda otkrila kako je do svega toga došlo.

- A kako se to dogodilo? Verujem da već znate kako Marko komponuje božanstvene melodije i poslao mi je muziku za pesmu. Dok sam slušala muziku inspiracija mi je krenula u smeru njihove ljubavne priče. Ljubavi Marka i Ane… I slušajući počela sam da pišem tekst refrena “Dođi da te volim”. Kao što vidite to je i naslov pesme. Verujem da znate i da Marko jednako božanstveno i peva. A možda manje znate da je moja ljubav prema pisanju davno započela upravo pisanjem pesama. Za mene i moju dušu. Do sada! Sad ćete moju omiljenu napisanu pesmu čuti i vi.
Vidimo se na “Pesmi za Evroviziju” - napisala je Nada ushićeno, a ni Ana nije krila koliko je ponosna na svog dragog.

 

 

- Ljubavi moja...Kad je nekome muzika život, onda život postane muzika... - napisala je u svom stilu Ana, a ovim povodom 24sedam stupio je u kontakt sa Markovom sestrom, Majom, koja takođe ne krije sreću što će njen brat nastupiti na ovom prestižnom festivalu, gde je i sama nebrojano puta bila takmičar.

- Preponosna sam! Drago mi je što će moj brat biti učesnik na ovogodišnjoj Beoviziji, pogotovo što sam videla ko sve učestvuje. Biće dobra konkurencija, pa mi se to sviđa. Marko inače iza sebe ima dva CD-a, multiinstrumentalista je, radi već godinama. Napisao je mnoštvo hitova za naše velike zvezde, Draganu Mirković, Dejana Matića, Bobana Rajovića, za mene i mnoge druge - kaže nam Maja Nikolić koja se zatim osvrće na samu kompoziciju koja je posvećena Markovoj partnerki Ani.

- Moj brat je emotivan, sve njegove pesme su ljubavne. Normalno je da je pesmu posvetio svojoj verenici, to je baš lepo, to je kruna njihove ljubavi. 

 

 

Kako je i sama bila više puta učesnik Beovizije, Maju smo upitali i da li je bratu dala neki poseban savet kada je ovo takmičenje u pitanju.

- Nisam, on meni čak nije ni rekao da se je prijavio. Samo mi je, pre dva dana, javio da je prošao. Nema potrebe da ga ja savetujem, on godinama stvara i radi... Završio je džez akademiju i džez pevanje, jako je uspešan, ima svoj studio u Beču, svira više instrumenata, tako da mu nije trebao nikakav savet - kaže pevačica koja bi se neizmerno obradovala kada bi našu zemlju baš njen brat predstavljao na sledećoj Evroviziji.

- Previše je jaka konkurencija, videćemo, ali naravno da bih volela da nas on predstavlja na Evroviziji. On se prijavio više da predstavi pesmu i da peva, a najbitnije je da ta pesma ostane, da se sluša i da bude zapažena. A naravno, najbolje bi bilo kada bi pobedio - kaže Maja za 24sedam.

 

 

24sedam takođe je stupio u kontakt i sa Markom Nikolićem, koji nam je otkrio da se na ovaj festival prijavio na Anin nagovor.

- S' obzirom da godinama radim kao producent i kompozitor na albumima svojih kolega, ova pesma je nastala pre par godina upravo sa tom namerom, da je neko od mojih kolega snimi. Kada je Anina sestra Nada napisala predivan tekst na moju melodiju, Ana je predložila da je ja snimim i zadržim za sebe. Poslušao sam je i snimio, i takođe na Anin predlog poslao na konkurs - kaže nam muzičar i ne krije da bi bio počastvovan kada bi predstavljao našu zemlju na Evrosongu u Italiji.

 

 

- Drago mi je da ove godine na "Izboru za pesmu Evrovizije '22" nastupa puno kvalitetnih, i meni dragih kolega. Jako je važno da na ovim prostorima imamo festival ove vrste. Jedva čekam da kročim na scenu i otpevam vam svoju pesmu, a trenutno mi je fokus na tome da je otpevam onako kako je osećam i da pesma "Dođi da te volim" nađe put do svojih slušalaca.
Ukoliko publika prepozna da baš ova pesma treba predstavljati Srbiju u Italiji, naravno da bih bio počastvovan time da predstavljam svoju zemlju.

 

 

Podsećanja radi, Ana Bučević i Marko Nikolić u ljubavnoj su vezi od 2019. godine, a već dugo žive zajedno u Beču. O njihovoj ljubavi, spisateljica je u više navrata govorila u javnosti.

- Marko je iscelio sve ono žensko u meni. Za mene je definicija muškarca. Pre svega je jako osvešćen i duhovan što svi znate da je za mene najvažnija kategorija umeća življenja. Ostvaren je poput mene i nije želeo nekoga da ga upotpuni, već nekoga s kim će svoju potpunost da podeli. Ja sam bila spremna da provedem svoj život sama, baš kao i on. I kada se spoje dvoje ljudi koji su već srećni, taj odnos može samo ekspandirati dalje. Nežan, romantičan, duhovit, ostvaren, predivan tata. Zahvalnost je njegovo prirodno stanje. Osećaj sigurnosti koji mi pruža kao glava porodice dozvoljava mi da uz njega budem žena. Često kažemo da ako bi trebalo da našu ljubav opišemo u jednoj reči ta reč bila bi lakoća. Nikada se nisam osećala ovako voljeno pored nekog muškarca - zaključila je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike