Maja o drami s Jovanovićevom: „Da posle toliko nagrada, festivala pričam o nekoj Sari, Miri... Ne zanima me!" (FOTO)

20.12.2021

18:19

0

Kada je mlada pevačica, posle izjave starije koleginice, objavila snimak u kom karikira pevanje Nikolićeve iz jedne emisije, pokrenula je pravu lavinu negativnih komentara...

Maja o drami s Jovanovićevom: „Da posle toliko nagrada, festivala pričam o nekoj Sari, Miri... Ne zanima me!" (FOTO)
Maja Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sara Jovanović se našla u centru skandala kada je Maja Nikolić ispričala da joj je „pobeda napeštena unapred" - vezano za njeno prijavljivanje na izboru za predstavnika naše zemlje na „Evroviziji" 2022. godine. Objavivši snimak u kom karikira njeno pevanje iz jedne emisije, Sara Jo je doživela neviđenu neprijatnost.

Negativni komentari su je gotovo „zatrpali".

Instagram printscreen/sarajoofficial
 

Sa druge strane, Nikolićeva tvrdi - da ovo nije nikakav skandal. Jovanovićevoj, kako napominje, želi sve najbolje i „uopšte je i ne zanima kome će pripasti ta čast da predstavlja Srbiju na Evrosongu". 

Ne znam nijedan njen hit!

- Nije ovo nikakav skandal... Ja čak nisam ni pominjala njeno ime. Mene su pitali zašto nisam poslala pesmu i moja izjava se odnosila na RTS - počela je Maja da objašnjava, prenosi „Grand onlajn", dok pevačica nastavlja o tome kako gleda na mlađu koleginicu i koliko je takmičenje trenutno interesuje.

- Sve što se tiče Sare Jo ne bih da komentarišem, jer nijedan njen hit ne znam, nijednu njenu pesmu - govorila je kao iz topa Nikolićeva, opisujući mlađu koleginicu kao super, slatku devojku, kojoj od srca želi pobedu.

- Ko razume shvatiće. Da posle toliko nagrada i festivala pričam o „Beoviziji", nekoj Sari ili Miri... Ne zanima me ko će da nas predstavljati. Svima želim od srca, idite, ali ako bude namešteno... - nastavila je, ističući kako je i sama načula da je najveći uspeh pred Jovanovićevom.

Krivo mi je što me nije tagovala!

O Sarinom snimku, s druge strane, rekla je:

- Neka, meni je to sve slatko. Ona je klinka i meni je to super reklama. Još više neka stavlja, ali mi je krivo što me nije tagovala, trebalo je, da bih dobila više pratioca. Evo pozivam je da uradimo zajedničku pesmu i duet, jer je meni sve to simpatično.

Instagram screenshot Maja Nikolić
 

Podsećanja radi, Sara Jo, šokirana reakcijom javnosti, objavila je saopštenje u kom je obuhvatila čitavu situaciju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike