Novak je jedinac našeg naroda! Petar Božović o presudi najboljem srpskom teniseru

16.01.2022

11:35

0

Glumac kaže da ga nije iznenadila odluka suda Australije koja je oduzela vizu srpskom asu i naložila njegovo deportovanje, i ističe da je Đokoviću sada najteže

Novak je jedinac našeg naroda! Petar Božović o presudi najboljem srpskom teniseru
petar bozovic (3) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Otkako je doneta odluka da se najbolji srpski teniser Novak Đoković deportuje u Srbiju, poruke podrške za srpskog asa se samo nižu.

Glumac Petar Božović kaže da ga nije iznenadila odluka suda Australije koja je oduzela vizu srpskom asu i naložila njegovo deportovanje, i ističe da je Novaku sada najteže. 

Tanjug/James Ross/AAP via AP
Novak Đoković

- Novak je jedinac našeg naroda. Svi mnogo danas pričaju o njemu, a ovih pet reči sve objašnjava. Nekada sam govorio za njega da je bio na Kosovu, mi ga ne bismo izgubili. Nisam iznenađen odlukom suda. Očekivano od jednog takvog sistema, sve to besprekorno i perfidno deluje obučeno u veliku odoru pravde i zakona. Šta će tek desiti s drugim zemljama koje su samo privezak Amerike - kaže Božović i nastavlja:

ATAImages/ Antonio Ahel
Petar Božović

- Ne bi me iznenadilo da Novak sad dođe u Srbiju i lepo vaciniše se i kaže: "Šta ćemo sada". Sve ovo verovatno je posebno teško za njega. Novak Đoković je takav čovek da ga ovakva iskušenja samo jačaju i približavaju Bogu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike