Nikola Rokvić uputio apel zbog drame kroz koju prolazi Đoković: Novak je barem toliko zaslužio

13.01.2022

20:56

0

Iako je teniseru vraćena viza, on i dalje ne zna da li će moći da nastupa na Australijan Openu

Nikola Rokvić uputio apel zbog drame kroz koju prolazi Đoković: Novak je barem toliko zaslužio
Copyright Nikola Rokvić ATAImages

Zbog drame koju prošivljava prvi reket sveta, Novak Đoković, ali i njegova porodica zbog takmičenja na Australijan Openu i Noletove potencijalne deportacije po odluci Ministra za imigracije Australije, Aleksa Houka, brojne javne ličnosti su putem društvenih mreža reagovale i pružile najboljem teniseru podršku. 

Danima unazad, porodicu Đoković izjeda agonija šta je sledeće i da li će Novak otići na takmičenje. Nikola Rokvić je uputio apel svima da se pomole i podrže Novaka da istraje u onome što je naumio. 

Instagram printscreen/nikolarokvic
Nikola Rokvić pružio podršku Novaku

- Svi mi volimo Novaka! Zato se i ovako delimo… Jedni kude, drugi hvale! Ali svi vole Novaka Đokovića! Skoro me je jedna dama zamolila da se pomolim za Novaka i shvatih da je tu suština… - počeo je objavu Nikola i dodao:

Profimedia
Novak Đoković

- U toj ljudskoj molitvi, neki će pobediti sebe i doprineti da se pomogne jednom čoveku koji je u teškoći! Našem čoveku, koji kao i svi mi nekada greši, a mnogo mnogo više dobrog uradi!

- Svi gnevni, ogorčeni, ljuti, preumnimo se i pomozimo mislima sebi i drugima! Novak je barem toliko zaslužio - napisao je Rokvić na Instagramu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike