Karleuša se oglasila posle odluke da se srpski as deportuje: Čast je živeti u eri Novaka Đokovića!

16.01.2022

10:19

1

Po svemu sudeći, nju, kao i celu Srbiju su rastužile vesti da je prvom reketu sveta oduzeta viza i da neće moći da se bori za još samo jednu titulu u nizu

Karleuša se oglasila posle odluke da se srpski as deportuje: Čast je živeti u eri Novaka Đokovića!
Jelena Karleuša - Copyright Printscreen Prva TV Jutarnji program

Nakon desetodnevne drame i velikog stresa za Novaka Đokovića, ali i celu porodicu, federalni sud Australije odlučio je da najboljem teniseru sveta oduzme vizu i deportuje ga u Srbiju.

Iz ovoga izvodimo zaključak da Novak ostaje bez šanse da se bori za jubilarni, deseti trofej na Australijan Openu, a poštovaoci njegovog lika i dela i dalje su uz srpskog asa.

Među njima je svakako i pevačica Jelena Karleuša, koja se oglasila posle sinoćnog suđenja, na kome je doneta odluka da se Novak vrati za Srbiju. 

Instagram printscreen/karleusastar
Jelena Karleuša pružila podršku Novaku Đokoviću

- Ali ovaj čovek nije najbolji svih vremena slučajno. Fascinantna je ova smirenost, ova snaga, stav, ovaj protok energije. Zar ne vidite? Ovde Univerzum vrti čudnu silu. Čast je živeti u eri Novaka Đokovića, čoveka rođenog da ostavi veliki trag - napisala je Karleuša u opisu Novakove fotografije koju je postavila na Instagram. 

Podsetimo, Novak se oglasio posle presude da Federalnog suda i istakao da je razočaran donetom odlukom. Ali, danas nije razočaran samo on, već cela Srbija, ali i svi ljubitelji sporta. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike