Debeli, živi ga! Zbog Cobijeve transformacije „gori” Instagram (FOTO)

15.01.2022

08:28

0

Reperova najnovije fotografija na kojoj pozira u opuštenom izdanju, gde se primećuje koliko se ugojio je izazvala pravu pometnju

Debeli, živi ga! Zbog Cobijeve transformacije „gori” Instagram (FOTO)
amigi_09042019_0053 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Reper Slobodan Veljković, popularniji kod mlađe populacije kao Cobi, napravio je pometnju na Instagramu novom Instagram objavom.  

Naime, Veljković je pozirao u širokoj trenerci beloj majici, ogromnim patofnama, a svima je za oko zapala njegova „transformacija”, tačnije to što se ugojio i dobio nekoliko kilograma više. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slobodan Veljkovic (@cobi.v)

 

Ukoliko malo bolje pogledate fotografiju, primetićete da je Cobi nabacio koji kilogram više, a obožavatelji su mu poručili da izgleda „jače” nego ikada.

Ispod reperove objave mnogi citiraju stih iz pesme sa Rimskim „Odakle sam ja”, pa se šale sa njim i pišu mu „Vidi ga, debeli živi ga”, i da je sam sebe opisao u numeri.

Tanjug/Sava Radovanović
Slobodan Veljković Cobi

- „Šmekerski”, „Smršao si”, „Bukvalno 100 kilograma”, „Lele, lele, to je zver!”, „Ozbiljan kralj”, „Najjači si”, „Mašala, jelo se”, „Dobro ti stoje ti kilogrami viška - bili su samo neki od komentara.

Inače, Cobi trenutno drži prvo mesto u trendingu na Jutjubu sa pesmom „Zlatno dete”, koja je snimana za film „Zlatni dečko”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike