Vojaž skuplja pare mami za kuću, Cobi snima sa Anom Nikolić, a Angellina postala dizajnerka! (FOTO/VIDEO)

04.09.2021

22:42 >> 05:03

0

Velike zvezde pojavile su se večeras na Music Week-u, gde su napravili pravili spektakl na Ušću na prvoj večeri održavanja ovog festivala i otkrili za medi

Vojaž skuplja pare mami za kuću, Cobi snima sa Anom Nikolić, a Angellina postala dizajnerka! (FOTO/VIDEO)
Copyright Vojaž, ATAImages/Antonio Ahel

Belgrade Music Week odražava se večeras u veoma dobroj atmosferi, a izvođači su bili spremni da otkriju razne detalje o svom životu i karijerama za medije pred svoje nastupe.

Mihajlu Veruoviću Vojažu ostvario se san da nastupa na Ušću možda i mnogo ranije nego što je to očekivao, a za 24sedam ispričao je kakvi su mu planovi u budućnosti.

Music Week, ATAImages/ Antonio Ahel

— Velika neostvarena želja je da mami sagradim kuću. Počeo sam već da skupljam novac, a druga želja mi je da svet dovedemo na Balkan jer smo muzički bili pod maskom mi sa Balkana. Sada je drugačije vreme došlo. Pored mene još dosta kolega sprema inostranu karijeru – ispričao je Vojaž, koji je ovo leto imao više od 60 nastupa, zbog čega kaže da nema vremena za privatni život.

Nakon raskida sa Breskvicom, u nove ljubavne vode, dodaje, neće skoro uploviti.

Vojaž, ATAImages/Antonio Ahel

— Imao sam više od 60 nastupa ovog leta jer sam radio svako veče. Nemam nikoga i sam sam otkako se desio raskid. Ne planiram da se bilo kome posvetim u skorije vreme. Nije to posledica razočarenja nego ambicije – poručio je treper.

Angellina, ATAImages/ Antonio Ahel

Angellina, ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Angellina privukla je veliku pažnju na večerašnjem nastupu Music Week-a, pre svega zbog stajlinga koji je imala.

— Ja sam dizajnirala, sve sam osmislila sama i zadovoljna sam. Odlučila sam da izađem iz zone komfora i uradim nešto potpuno drugačije. Na sceni je sve dozvoljeno – rekla je pevačica čiji je nastup bio jedan od dužih tokom večeri.

Cobi, ATAImages/ Antonio Ahel

Ovo veče uveličao je i Cobi, koji je otkrio da snima duet sa Anom Nikolić. Producent i reper, koji retko daje izjave za medije, otkrio je detalje te saradnje.

— Istražujem muziku. Radim na duetu koji ću imati sa Ivanom Kurtićem. Treba da se čujem sa Anom, da pojurimo to. Ne bih da otkrivam kako se zove pesma, nadam se da izlazi uskoro, ali ono – Ana je Ana. Ne delim muziku na folk i ostalo, za mene je muzika muzika – rekao je Cobi.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike