Locirali smo poznate: Žive u elitnim beogradskim naseljima, za vile izdvojili čitavo bogatstvo (FOTO/VIDEO)

13.01.2022

07:45

2

Ponajviše iz sigurnosnih razloga - poznate ličnosti su birale luksuzne lokacije i tamo se skućile, mahom među kolegama, a tako i daleko od znatiželjnih pogleda

Locirali smo poznate: Žive u elitnim beogradskim naseljima, za vile izdvojili čitavo bogatstvo (FOTO/VIDEO)
gdezivepoznati - Copyright ATAImages/24sedam/Printscreen Google maps

Brojna dobro znana lica sa domaće scene žive u srpskoj prestonici. Gradu koji, čini se, nikad ne spava i nudi razne mogućnosti svakome ko ga poseti. Iako su podizali domove i van Beograda, u glavnom gradu Srbije ipak najčešće borave; tu grade svoje karijere, osnivaju porodice i uživaju u gradskom životu.

Naselje koji su najčešće birali je, po svemu sudeći, Bežanijska kosa. Od Lepe Brene do Saše Matića, koji je nedavno tamo pazario kuću pored porodičnog doma pokojnog Marinka Rokvića, estradnjaci čine najbrojnije „društvo iz kraja".

Pevač je za 24sedam nedavno otkrio, upitan o selidbi, da će i u novom domu svakako imati svoj radni kutak.

Bežanija

Brena je s Bobom u kuću ulagala decenijama i u njenom srcu ona zauzima posebno mesto. Jedno vreme se pisalo kako bi bila spremna da je proda „samo ukoliko bi se pojavio kupac koji bi joj ponudio dva miliona evra". Ima bazen, uz ogradu gaji voće i krasi je još i nekoliko dnevnih, te spavaćih soba.

Kum Saša Popović joj je u neposrednoj blizini, u vili koja važi za jednu od najluksuznijih u gradu. Često se, inače, pričaju priče o tome koliko on voli da zasvira beli klavir, koji je najlepši ukras njegovog životnog prostora.

Ispred kuće Suzane i Saše Popovića Printscreen ,,Paparaco lov" TV Pink
 

Aci Pejoviću je Bežanijska kosa i omiljeno naselje. Na renoviranje kuće u kojoj tamo živi je dao čitavo bogatstvo.

Dedinje

Sa druge strane, brojne su i poznate ličnosti koje su svoju oazu mira pronašle na Dedinju - poput, pre svega, Vere Matović. Njena vila u kojoj tamo živi sa suprugom procenjuje se na nekoliko miliona evra. Pisalo se kako je mnogo čega morala da se odrekne ne bi li živela u blizini „Kuće cveća".

Printscreen Youtube/Paparazzo lov
Kuća Vere Matović

Puna je umetničkih dela, što se dekoracije tiče - dominira drvo i uređena je u salonskom stilu.

Kuća Jelene Karleuše, međutim, jedna je od najpoznatijih u ovom kraju. Njen suprug Duško Tošić ju je svojevremeno kupio od Dragana Stojkovića Piksija, a par nije žalio para na njene spektakularno uređenje.

 

 

Kad je porodična kuća Ražnatovićke u pitanju - gotovo da ne postoji Beograđanin koji ne zna gde se ona nalazi. Prostire se na preko dve hiljade kvadrata, pevačica do svog apartmana može da stigne i liftom, a među brojnim prostorijama, prema ranijim navodima, nalazi se i jedna u kojoj se organizuju proslave po kojima je Ceca i te kako poznata.

Kuća Svetlane Cece Ražnatović 24sedam/Katarina Mihajlović
 

U trendu

Milica Todorović, Marija Šerifović, Saša Kovačević - najveća su imena koja su „pala" na čari novobeogradskog „Vesta".

Pošto se pročulo da se okupljaju, cena kvadrata je bila oko 3.000 evra. Među prvima, došao je Kovačević, dok je Todorovićeva navodno bila uložila još dodatnih 20.000 samo na renoviranje. Šerifovićeva se iz svog toplog doma često oglašava otkako je „zašla" i u vlogere.

 

 

 

Pevačica maksimalno uživa u svoja četiri vrlo luksuzna zida u ovom kraju.

Senjak

Kantautori Haris Džinović, Željko Joksimović i Goran Bregović sa svojim porodicama uživaju u ovom kraju „za sve pare"! Naime, Džinovići su svoju novu milionsku vilu predstavili najbližima uz večeru povodom Bajrama, koja se zatim pretvorila i u žirku, pisali su mediji.

Kuća Džinovića dok još nije bila gotova 24sedam/Katarina Mihajlović
 

 

 

Joksimovići su privukli veliku pažnju pošto se pročulo da se baškare i na placu od 20 ari, u kući sa šest spavaćih, luksuzno opremljenim dnevnim sobama, kupatilima, prostorijama za opuštanje...

U Breginom slučaju - uopšte ne čudi što se opredelio za jednu od najskupljih lokacija u Beogradu. On je poznati „sakupljač nekretnina" - uvek je bio fasciniran kućama, a prema sopstvenom priznanju, kako je 24sedam ranije pisao, planira sve da ih obilazi i u njima boravi pošto prestane da radi, pa tako i na Senjaku.

Košutnjak

Čola se, pisali su mediji, iz elitnog naselja Mačkov kamen na Dedinju 2010. preselio u vilu na Košutnjaku.

Unutrašnjost porodične vile Zdravka Čolića javnost ima prilike da vidi na Instagramu njegove ćerke Une, kako se sam nikad nije posebno hvalio takvim stvarima. I ona je ostala prilično misteriozna - pošto je otkrila svega ćošak tu i tamo, ali je svakako zaintrigirala, posebno dvorištem u kom Čolići imaju i trambolinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

 

Voždovac

Ovaj kraj svakako je „pod nogama" Ace Lukasa, za kog je nadaleko poznato da tu ima skupu nekretninu.

Od instrumenata do opreme za kompjuterske igrice - nema šta nema, a kada je svojevremeno ugostio jednu televizijsku ekipu kod kuće, njegov portret na zidu privukao je najveću pažnju, kao i stočić za kafu koji izgleda kao veliki kofer.

U stanu Ace Lukasa Printscreen ,,Amidži šou"
 

Beograd na vodi

Nema ko se nije okrenuo pošto se pročulo da je Viki Milković, kad se useljavala u ovo luksuzno naselje, dizalicom sebi obezbedila i đakuzi!

 

 

Njene poznate komšije Radiša Trajković Đani i Žika Šarenica, jednako su joj se „glasno" pridružili - voditelj je za svojih 60 kvadrata navodno bio izdvojio čak 150.000 evra, dok je pevač za sebe i članove svoje porodice ovde „uzeo" tri stana.

Jedan je namenio supruzi i sebi, a druga dva su za njihove naslednike, prenosila je štampa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djani (@djanimusic)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike